Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl.net Domainli Sitelere Üye Kazanmak Öneri İstek
Arkadaşlar 10tl.net Gerçekten Çok Güzel Bir Aile Bende Bu Ailenin Parçacsı Olmantan Gurur duyuroum Sizden İstediğim Bu forumda gerçekten 1 2 yılını Bu forumda Geçirenler Var Sizlerden İstediğim Forumumuza Nasıl Üye KAzanılmasıdır Her türlü Yolu Denedim Bana Yardımcı Olabilirmisin Beğendiğim Önerilerie + rep veriğim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2013 Saat: 16:38)games Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 10tl.net Gerçekten Çok Güzel Bir Aile Bende Bu Ailenin Parçacsı Olmantan Gurur duyuroum Sizden İstediğim Bu forumda gerçekten 1 2 yılını Bu forumda Geçirenler Var Sizlerden İstediğim Forumumuza Nasıl Üye KAzanılmasıdır Her türlü Yolu Denedim Bana Yardımcı Olabilirmisin Beğendiğim Önerilerie + rep veriğim

İlk Olarak Arkadaş Çevrene Yay Ve 10 15 Kişi Grup Haline Facebook Youtube Videonuzu Koyabilirsiniz.10tl Forumlarından Bazı Kişiler İle Anlaşıp Karşılıklı Reklam Verebilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle sitenizde site konusuyla alakalı konular açın.Ancak kopyala yapıştır tarzı değil.Kendi özgün konularınız daha sonra her konunun altına konu ile ilgili etiketler yapın.Ve ardından aşağıdaki konumda söylediğim işlemleri yapın.

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=15275

En sonunda eğer ziyaretçiniz çok fazla olup üyeniz az oluyorsa linkleri gizleyebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping