Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yazı deiştiremiyorum
arkadaşlar DünYeni Forum açtım Ve Konu açmaya başladım ama Yazdım Yazımı mesela

Kurallara Uyulması gerek yazdım Yazının Hepsini Seçiyorum Büyütmuyo sonra rengini deiştiremiyorum fontunu deiştiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Headerinclude'den kaynaklanan bir problem. Sanırım bu ya bütün sitelerde var ya da internet tarayıcınızdan kaynaklanıyor.

Çünkü Firefoxtan girince şahsen sizin probleminizle karşılaşıyorum. Yandex'le girdim şuan sorun yok.
Farklı bir internet tarayıcısıyla deneyin. Düzelmez ise söyleyin.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2013 Saat: 09:32)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Headerinclude'den kaynaklanan bir problem. Sanırım bu ya bütün sitelerde var ya da internet tarayıcınızdan kaynaklanıyor.

Çünkü Firefoxtan girince şahsen sizin probleminizde karşılaşıyorum. Yandex'le girdim şuan sorun yok.

eyvallah Aynen bende firefoxla giriyodum sımdı internet explo denicem

Evet Gerçekten Doğru İnternet Expolervla Girdim olduda Ben Firefox Kullanıyorum Bunun için problem yokmu veya yan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2013 Saat: 09:34)gameonline Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2013 Saat: 09:32)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Headerinclude'den kaynaklanan bir problem. Sanırım bu ya bütün sitelerde var ya da internet tarayıcınızdan kaynaklanıyor.

Çünkü Firefoxtan girince şahsen sizin probleminizde karşılaşıyorum. Yandex'le girdim şuan sorun yok.

eyvallah Aynen bende firefoxla giriyodum sımdı internet explo denicem

Evet Gerçekten Doğru İnternet Expolervla Girdim olduda Ben Firefox Kullanıyorum Bunun için problem yokmu veya yan

Tam olarak bilmiyorum neden böyle oluyor.Sizde benim gibi yapın.
yani yazı işleriyle uğraşırken başka tarayıcıya geçiyorum ya da tagları kendim yazıyorum.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping