Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JocqeR Özel Rank Seti [Free]
jq1sc.png

Arkadaşlar bu rankı sadece özel bazı kişilere vericem almak isteyen özel mesaj atsın rankları bedava vericem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence kötü olmuş daha iyisini yapıyordun sen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2013 Saat: 13:29)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence kötü olmuş daha iyisini yapıyordun sen
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
daha iyisini yapıyordun noldu :S bencede bunlar okadarda iyi değil kusura bakma kırmak istemem yanlışta anlama beni ama daha iyisini yapabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2013 Saat: 13:29)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence kötü olmuş daha iyisini yapıyordun sen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence de Renk Karışıklığı Çok Fazla Daha Güzelini Yapacağından Eminim Ama Sana Grafikerlik Kariyerinde Başarılar Diliyorum <<!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
saolun beyler yinede
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha İyisini yapabilirsiniz .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeşim sen kimsin tasarımcılık kim ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2013 Saat: 18:25)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha İyisini yapabilirsiniz .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
önce font şeçimin yanlış bana kalırsa pospitten pospite değişir ama ranklar çok büyük vede renkleri çok karıştırmışsın hani bakınca o kadar çok yoğun renk varki gözü yoruyor gibi ama emek var tabi bunun için teşekkürler yinede ama geliştirebilir bir çalışma olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2013 Saat: 22:57)JocqeR` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kardeşim sen kimsin tasarımcılık kim ?

Ya sen ne saygısızsın.Ne dediğinin farkında mısın? Asıl sen kim tasarımcılık kim ulan.O Yetkili senden belki 1000 kat daha iyi tasarım yapıyor.Ayrıca senin tasarımına yorum yapması için kendi tasarımlarının güzel olması zorunlu değil anladın mı ? İyi yoruma kötü yoruma açık olmayacaksan hiç paylaşma çalışmanı falan.Tasarımların berbat.Benim görüşüm de herkesin ki gibi böyle.Sen bir YETKİLİ ile böyle konuşuyorsan bende seninle böyle konuşacağım.Ha,sen o lafı ettin diye demiyorum.Ciddi ciddi tasarımlarını beğenmiyorum.Şimdi diyeceksin "senin tasarımlarında berbat" Benim yorumumu yapabilmem için tasarımlarımın iyi olmasına gerek yok anladın mı şimdi saygılı olmaya çalış bu gidişle grafiker falan olamazsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-02-2013 Saat: 19:12)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-02-2013 Saat: 22:57)JocqeR` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kardeşim sen kimsin tasarımcılık kim ?

Ya sen ne saygısızsın.Ne dediğinin farkında mısın? Asıl sen kim tasarımcılık kim ulan.O Yetkili senden belki 1000 kat daha iyi tasarım yapıyor.Ayrıca senin tasarımına yorum yapması için kendi tasarımlarının güzel olması zorunlu değil anladın mı ? İyi yoruma kötü yoruma açık olmayacaksan hiç paylaşma çalışmanı falan.Tasarımların berbat.Benim görüşüm de herkesin ki gibi böyle.Sen bir YETKİLİ ile böyle konuşuyorsan bende seninle böyle konuşacağım.Ha,sen o lafı ettin diye demiyorum.Ciddi ciddi tasarımlarını beğenmiyorum.Şimdi diyeceksin "senin tasarımlarında berbat" Benim yorumumu yapabilmem için tasarımlarımın iyi olmasına gerek yok anladın mı şimdi saygılı olmaya çalış bu gidişle grafiker falan olamazsın.

Kardeşim Sen Ne Diyosun Ya Olayı Bilde Konuş Ben Yetkiliye Demedim Bunu Şuan Banlı Olan Bir Üyeye Dedim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Vidinli.net Shopping Platform