https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Photoshop Taş Görünümlü Yazı Efekti !
Merhaba Arkadaşlar
Çalışmamızın İlk Hali.
bn4l4j4.png
Adım1 : Ben Burada 600x200 ve 72 çözünürlük kullandım.Font Kalın Olabilir.
Adım 2 : :jn3ldl.png
Adım 3: f54789d.png
Adım 4 :rt984h2.png
Adım 5 : t7709r9.png
Adım 6 : Ondan Sonra İse Stroke Yani Kontur'dan İstediğimiz Rengi Verebiliriz.

Sonuç : fv453d.png
Anlatım By Blazed
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Çok gereksiz bir anlatım Hiç gerek yok Zaten o taş efekti kendiliğinden Yok photoshopta indirmen gerekiyor ama Çekmişşin paylaşmıssın Ne diyelim emeğe saygı ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-01-2013 Saat: 16:17)leoan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim Çok gereksiz bir anlatım Hiç gerek yok Zaten o taş efekti kendiliğinden Yok photoshopta indirmen gerekiyor ama Çekmişşin paylaşmıssın Ne diyelim emeğe saygı ..

Kardeşim Yeni Başlayanlar İçin Bu Konu Madem Biliyorsun GİRME O ZAMAN !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Leoan yaptığın yorumu kınıyorum emeğe hiçmi saygın yok?

Ayrıca cahil demeden önce bir kendine bak orjinal pattern kısmında var bunlar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Ben orda özellikle ne demişim Emeğe saygı Başarılar emeğ sayygımız sonsuz bu arada laf atma laf aratma forumla benim aramı bozma iyi günler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-01-2013 Saat: 16:30)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Leoan yaptığın yorumu kınıyorum emeğe hiçmi saygın yok?

Ayrıca cahil demeden önce bir kendine bak orjinal pattern kısmında var bunlar :D

teşekkürler şefim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Blazed Konu İçin Teşekkürler Ders İçin Replerin Verildi...:)
Leoan Sanada Gelirsek Kardeşim Bura Grafik Dersleri Bölümü Photoshop İndiripte Kullanmaya Çalışanların %90ı Dersler İnceliyor.Her Ders Bir Emektir Hemde Arkadaşımız Kendi Anlatmış Bu Bir İncelik O Yüzden Birdaha Gereksiz Demeyip de Emeğe Saygı Bile Desen Daha İyi Olur Kimse Kimsenin Huzurunu Bozmasın Kırmasın...
İyi Forumlar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-01-2013 Saat: 17:12)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Blazed Konu İçin Teşekkürler Ders İçin Replerin Verildi...:)
Leoan Sanada Gelirsek Kardeşim Bura Grafik Dersleri Bölümü Photoshop İndiripte Kullanmaya Çalışanların %90ı Dersler İnceliyor.Her Ders Bir Emektir Hemde Arkadaşımız Kendi Anlatmış Bu Bir İncelik O Yüzden Birdaha Gereksiz Demeyip de Emeğe Saygı Bile Desen Daha İyi Olur Kimse Kimsenin Huzurunu Bozmasın Kırmasın...
İyi Forumlar...

teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping