https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çok güzel çalışıyorsunuz 10.tl destek ekibi
Exclamation 
benden bukadar millet.daha çok uğraşamam bu saçmalıklarla.şimdide admin girişi yapmıyor.forumuma zaten giriş yapmıyor böyle saçma sapan sorunlar yardım eden yok.bırakıyorum iyi forumlar.çok güzel çalışıyosunuz 10.tl destek ekibi.Yeni forum kuranlara önerim hiç bulaşmadan bıraksınlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Önemli Değil :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bedava forum kurduğunuz yerde milyonluk havanız kime? Burada insanlar yardım etmek için elinden geleni yapıyorlar.Diğer insanlara öneri vermek size düşmez.Ücretsiz destek aldığınız halde yakınıyorsunuz.Admin heran burada olmayabilir.Onunda kendine göre bir hayatı ve birtakım işleri var.Biraz anlayış lütfen..
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu Arada Elimizden Geldiği Kadar Burda Yardım İsteyen Tek Siz Değilsiniz Herkeze Birden Yetişmeye Çalışıyoruz Yetkili Biglil Arkadaşlarımız Sağ Olsun Yardım Ediyolar Herkeze Kendi Açından Bakma Yani Bu konulara Biraz Saygılı Dur Elimizden Geldiği Kadar Bizde Yardım Etmeye Çalışıyoruz .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
siz elinizden geleni yapıyosunuz zaten ypmıyosunuz demiyoruz.Sizin elinizden bukadar geliyor fazlasını bekleyemeyiz.Ayrıca bedava forum açtık ve kimseye hava yaptığımız yok.forum açıyosanız yardım ediceksiniz.yardım istemek bizim suçumuz değil.gerizekalının teki yazmış bedava forum açmışsınız filan lan kamil yardım istemek herkezizn hakkı sen neyin havasındasın? ücretsiz foruma süper üye oldun diye **** mü kalktı ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2013 Saat: 01:22)esterkar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: siz elinizden geleni yapıyosunuz zaten ypmıyosunuz demiyoruz.Sizin elinizden bukadar geliyor fazlasını bekleyemeyiz.Ayrıca bedava forum açtık ve kimseye hava yaptığımız yok.forum açıyosanız yardım ediceksiniz.yardım istemek bizim suçumuz değil.gerizekalının teki yazmış bedava forum açmışsınız filan lan kamil yardım istemek herkezizn hakkı sen neyin havasındasın? ücretsiz foruma süper üye oldun diye **** mü kalktı ?

herkez ne?Önce konuşmayı öğren 8.sınıf insan seni.Sizin gibiler yüzünden ilerleyemiyor bu sistemler.Neyse işe küfür karıştı üzerine sifonu çeksem iyi olucak.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Elimizden geldiği kadar yardım etmeye calışıyoruz. eğer yapamassak başkaları yapıyor zaten... hemen küfüre bağlayıpta çok güzel calışıyorsunuz diyipte bu siteyi eleştirme hakkın yok. insanında bir hayatı vardır. bilmediğin soruları başka sitelerede sorabilirsin. burada böyle boş boş yazacağına bir demo site açıp denemelerini ona sorabilirsin... veya biz niye varız? size destek vermek için.

İyi günler.

Adminlerlede böyle konuşmamalasın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping