Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sistem Temalarındaki Hata!
Tema Listenizden Seçtiğim Temayı Ekliyorum. Ancak Resimleri Forumum Üzerinde Gözükmüyot. Yardım Edin Lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mybb 1.6 olan forumlarda şuan destek.10tl.net bulunan temalar uygun değildir.Mybb 1.4 için uyunmludur.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yani mybb 1.4 ü seçseydik hiçbir resimle uğraşmıycakmıydık??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet sitemizden bulunan temalar mybb1.4.8 için uyumludur.Evet sitedeki yükleyince olur;
İşte sitedeki Temalar;
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=619
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=170
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet 1.4.8 olabilir fakat Bluesaint temasını attığımda temanın ikonları olduğu gibi durmuyor mybb default temasındaki forum ikonlarını güzelim temanın üzerine ekliyor ve postbit'i yatay yapıyor bu nasıl çözülecek anlayamıyorum destek verin lütfen. Tema sorumlularımız :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bluesaint Temasının Xml Dosyası Olması Lazım Onu Açıp Düzenlersin Ordandır Belki
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-07-2011 Saat: 08:04)AdigeEmperor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bluesaint Temasının Xml Dosyası Olması Lazım Onu Açıp Düzenlersin Ordandır Belki

Emin ol yapabilsen yardım istemezdim yaparımıyorum işte daha yeniyiz yeni yeni birşeyler yapmaya başlıyacağız. yaparmısın sen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping