https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl.net Tema sorunu
Arkadaslar 10tl.net ten oyundaki arkadaslarima forum actim fakat soyle bi sorun var forumumun temasini degistirmek istiyorum ve degistirmek istedigim temanin resimlerini ana dizne atmam lazimmis nail yapildigini ogrendim. Ama soyle bi sorun var 10tl.net ten acilan forumlarin ana dizinine mi yada ftp sine mi ulasilamiyomus yada verilmiyomus.. Peki ben farkli resimlerin oldugu yada resimleri ana dizne atmam gereken temalari nasil forumuma koyabilcem ? Simdiden cevap yazip yardim etmeye calisan herkese tesekkurler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen yalnış yapıyorsundur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-12-2012 Saat: 21:42)SlimShady Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen yalnış yapıyorsundur.

yanlis yaptigim yeri soylermisiniz peki.. Filezilla programini indirdim kurdum ondan sonra forum ismimi yaziyorum sonra kullanici adi ve sifre istiyor benden ben admin kullanici adimi ve sifremi yaziyorum fakat giris yapamiyorum. Neden oldugunu arastirdiktan sonra acitigim forum un bana verdigi ftp kullanici adini ve sifresini girmem gerekiyomus ama sizde biliyosunuzdur uye olduktan sonra ole birsey gelmiyo :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
a) Evet Doğru FTP Verilmiyor
b) Temalar Bölümünden Tema Seçip Yükleyebilirsiniz.
c) Tema İstek Bölümüne Konu Açın İstediğiniz Tema için Admin yada Tema Uploader'lar Yükler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema nasıl yüklenileceği yazıyor forumda arama yapabilirsiniz sanırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-12-2012 Saat: 21:49)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema nasıl yüklenileceği yazıyor forumda arama yapabilirsiniz sanırım.

Bence sen okudugunu anlamamissin ben temayi nasil yukliycegimi biliyorum fakat normal forumdan upload edince resimler cikmiyo ana dizindeki images klasorune resimleri koymam gerekiyo ftp verilmediginden nasil ulasacagimi sordum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
FTP Gerektirmeyen Temalar Kullanabilirsiniz .

http://destek.10tl.net/forumdisplay.php?fid=76
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping