https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aSiLZad3 V2 Rank +Psd
Rank Resmi :
gz80z.png

Rank Hakkında :
Bu Rankı Yaptım Acemice Olsada İnşallah İlerde Başarılı Olurum İçine PsdSini Koydum Değiştirebilip Ayarlayabilirisniz İstediğiniz Gibi Takılın. Yorumlarınızı Bekliyorum. İnşallah Yakında Burdaki Grafiker Arkadaşlarımız Gibi Olabilirim.

İndirme Linki :
Tıkla İndir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normal ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-12-2012 Saat: 01:47)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Normal ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yavaş yavaş geliştiriyorsun kendini photoshop style ve font arşivi yap biraz da tasarımcı olarak düşünürsen daha güzel tasarımlar yapabilirsin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-12-2012 Saat: 11:57)Namikaze Minato Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yavaş yavaş geliştiriyorsun kendini photoshop style ve font arşivi yap biraz da tasarımcı olarak düşünürsen daha güzel tasarımlar yapabilirsin...

en güzel cevabı arkadasımız vermıs :) bu arada admınden ıstekte bulunsana ısmını degıstır ne bılım cook tuhaf geldı bana :) hıc degıstırmeyı dusunmedın mı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-12-2012 Saat: 13:04)Mehmet Bey™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-12-2012 Saat: 11:57)Namikaze Minato Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yavaş yavaş geliştiriyorsun kendini photoshop style ve font arşivi yap biraz da tasarımcı olarak düşünürsen daha güzel tasarımlar yapabilirsin...

en güzel cevabı arkadasımız vermıs :) bu arada admınden ıstekte bulunsana ısmını degıstır ne bılım cook tuhaf geldı bana :) hıc degıstırmeyı dusunmedın mı

Bana mı dedin ismini değiştir diye
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-12-2012 Saat: 15:16)cunkarizma Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-12-2012 Saat: 13:05)Namikaze Minato Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-12-2012 Saat: 13:04)Mehmet Bey™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bana mı dedin ismini değiştir diye

dıkkat edersen senın yorumunu destekledım ve dedım kı en guzel cevabı arkadas vermıs ondan sora asilzad3 e yonelttım yorumumu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping