https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bakarmısınız
Selamlar öncelikle konuyu nereye açıcağımı bilemedim o yüzden buraya açtım. Yanlış yerse lütfen taşınsın. Evet konuya giriyorum,

10TL.NET'in eski üyelerindenim. 2010'da başka bir bedava siteden bir forum kurmuştum mount blade ile ilgili ve hala devam etmekteyim link vermiyorum yasak sanırım. Neyse 10tl.net'dende hep forum açmıştım ama çözememiştim yönetim paneli vs vs.. karışık geldi. Ben diyorum ki ilgilenen arkadaşlar, bir strateji oyun forumu kursak örneğin sadece settlers hakkında olucak. Tema felan hep o oyuna göre ayarlanıcak. Site strateji hakkındada olmayabilir. Ne bileyim konuşuruz anlaşırız bir oyunun forumu kurarız. Ayarlamalar felan yaparız. Ben anlamıyorum 10tl.net den ama açmak istiyorum... Kendi sitem bile öyle çok güzel değil. Ama sağlam konu açıyorum o yüzden baya tutuluyor. İlgilenen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben yardım edebilirim ama sadece Rise of nations oynuyorum :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok illa strateji olması şart değil. Ama mesela rise of nations eski oyun. Şöyle serisi ilerlemiş Türkler tarafındanda fazla oynanan bir oyun olursa iyi olur yani. Total War seriside olabilir mesela.

Mount Blade Serisi
Stronghold Serisi
Age of Empires Serisi Online oyunu dahil
Total War Serisi
Tarayıcı tabanlı oyunlar; Imperial Online, Travian gibi ...

Evet beyler benden bu kadar, siz karar verin benim için fark etmez. Oyun editörüyüm ben zaten her türlü oyun sitesi açarız. Mount blade sitem olduğu halde oraya ekledim.. :) Siz nasıl uygun görürseniz o oyunun sitesi açılır, temadan tut rütbeler dahi halledilir. Yanlız şunu söylemek isterim ki; Site büyür, biri çıkıp çalar siteyi böyle *****ça iş yapıcak varsa hiç gelmesin.. Adam akıllı yürütcez açılan siteyi. Benden bu kadar gelip gelmemesi sizden.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping