Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nesil Teması Logo Genişliğini Nasıl Büyütebilirim?
Sad 
Merhaba burası benim sitem http://parkshinhyeturkey.10tl.net/index.php

Ben nesil temasında ki 950x125 logo boyutunu bu sitedeki iuturkey.10tl.net gibi büyütmek istiyorum fakat yapamıyorum nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Lütfen çok ihtiyacım var :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok denedim fakat bozuk oluyor :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba :) Acil Işim Var Zaten Hastayım , Sorunuz Logo Dime ? Bi Konu Verim Belki Işinize Yarar :)
88689803003680620291.gif
Alıntı : MybbDepo.Com.TR
Global.CSS'den # container ' e Girip Renkleri Ayarlayacaksınız Diye Düşünüyorum Hocam :)

2.Bir Çözümüm BlackStar Temasını Bulun ve Global.CSS'sini Tamamen Değitirin Iconları'da IUTurkey'den Alabilirsin !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-10-2012 Saat: 18:09)!! CemaL !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba :) Acil Işim Var Zaten Hastayım , Sorunuz Logo Dime ? Bi Konu Verim Belki Işinize Yarar :)
88689803003680620291.gif
Alıntı : MybbDepo.Com.TR
Global.CSS'den # container ' e Girip Renkleri Ayarlayacaksınız Diye Düşünüyorum Hocam :)

2.Bir Çözümüm BlackStar Temasını Bulun ve Global.CSS'sini Tamamen Değitirin Iconları'da IUTurkey'den Alabilirsin !

Teşekkürler fakat yapamadım :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Belki Yolda Hata Yapmıssınızdır :)
Admin KP ->Stiller Şablonlar-> Temanızı Seçin -> Global.CSS -> 1.Yol Için Ordan Dediklerimi Yapın 2. Yol İçin Gelişmiş Düzenleme :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP ===> Temalar&Şablonlar ===> Temalar ===> Temanız ===> Global.css ===> Body ===> Genişliği Büyült.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
halen yapamadım :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform