Arkadaşlar forumumda yanlışlıkla kendi adminligimi çektım nasıl geri yaparım?
Acil Yardım
|
28-10-2012 Saat: 12:55
(28-10-2012 Saat: 12:39)HeLLMan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar forumumda yanlışlıkla kendi adminligimi çektım nasıl geri yaparım? Forumunuz.10tl.net/admin olarak girin, forumdaki kullanıcı adını ve şifrenizii girin, sonra kullanıcı & gruplar > ordan kendinizi bulup , seçenekler diyin, profil ayarları düzenle diyin, girdikten sonra profile tıklayın orda altlardan seçebilirsiniz.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
28-10-2012 Saat: 12:58
(28-10-2012 Saat: 12:55)semihh Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(28-10-2012 Saat: 12:39)HeLLMan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar forumumda yanlışlıkla kendi adminligimi çektım nasıl geri yaparım? Semihh kendi yazdığına kendin inanabiliyor musun ? adam diyor Adminliğimi aldım giriş yapamıyorum. Sen diyorsun. Giriş yap düzelt cart - curt. Dikkatlı ol lütfen. Birde Yetkili adayısın. Arkadaşım. Forumunda senden başka admin yoksa,Adminliğini tekrar alamazsın.
28-10-2012 Saat: 13:50
nasıl geri yaparım acıll yardım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi