Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üyelerim Yok Oldu
arkadşalar, yetkililer;

hastaneden geldim siteme bakim dedim 24 üyem vardı kâlâ kâlâ 2 üye kalmış. diğre üyeler yok gözüküyor. yetkililer lütfen bişielr yapın sitem: http://destekforum.10tl.net/index.php
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-10-2012 Saat: 17:58)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: arkadşalar, yetkililer;

hastaneden geldim siteme bakim dedim 24 üyem vardı kâlâ kâlâ 2 üye kalmış. diğre üyeler yok gözüküyor. yetkililer lütfen bişielr yapın sitem: http://destekforum.10tl.net/index.php

Admin Paneli > Araçlar & Bakım > Yönetici Kayıtları'na girin. Oradan bir bakın üyeleriniz silinmiş mi ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP >> Araçlar&Bakım >> Yönetici Kayıtları buradan bakın kim ne yapmış üyelere diye.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Deletex adlı üye admin yaptım bu forumdaki Deletex'i o silmiş butun üyeleri :( nasıl geri getirebilirim accaba :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-10-2012 Saat: 18:02)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Deletex adlı üye admin yaptım bu forumdaki Deletex'i o silmiş butun üyeleri :( nasıl geri getirebilirim accaba :(

Öncelikle deletexi alın adminlikten.Daha sonra admine öm atın varsa elinizde yedek verin restore etsin.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun kendileri geri kayıt olcaklar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aldım ancak bütün konularıda sildi :( off ya ne emek harcamıştım :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Rezilliği Deletex mi yaptı ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-10-2012 Saat: 18:07)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Rezilliği Deletex mi yaptı ?

ewd istersen siteme üye ol admin yapim yönetici kayıtlarına bak bütün konularıda sildi :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-10-2012 Saat: 18:07)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Rezilliği Deletex mi yaptı ?

Hocam sanırım siz uyarı verince sinirini alamadı gitti sağa sola zarar vermeye çalıştı.Deletex'in banını kalıcı yapın.

ve bu sitede artık ona yer yok.Bu ona tanıdıgımız 3. şans.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-10-2012 Saat: 18:16)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hocam sanırım siz uyarı verince sinirini alamadı gitti sağa sola zarar vermeye çalıştı.Deletex'in banını kalıcı yapın.

ve bu sitede artık ona yer yok.Bu ona tanıdıgımız 3. şans.

tamam admin adayım siz nasıl uygun görürseniz banlıyom
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üye Oldum .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform