Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyler Bakabalirmsiniz
www.kraloyun.com www.oyunskor.com gibi oyun sitesi ypabilirmiyim 10tl.nette
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyun SİTE si yapma Şansın Yok Oyun FORUM u yaparsın , ama çok az kişi gelir oyun forumlarına çünkü siteler daha basit oluyor . Bunu niye bize sordunuz ? Yoksa siz 10tl.net için bir sitemi açmak istiyorsunuz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ya ben ne dediğinizi anlamadım k.bakmayın işte üyeler oyun oynayabilcek olurmu onu sordum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet olur kardeşim bunu bize niye sordunuz ? bir sürü 10tl.net oyun sitesi var .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeişim bi site verirmsniz oyun sitesi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam Saolun Ben Bi Tema Arıyım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2012 Saat: 14:19)fur78 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam Saolun Ben Bi Tema Arıyım

Bence aramaniza gerek yok. bastan basa oyun temasi icin bosa ugrasmayin. Eger PS bilginiz varsa kendi butonlarinizi ve ikonlarinizi kendiniz yapin, ozgun olun. En fazla 2 saatinizi alir. Mesela bir oyun sitesi temasii bulacaksiniz fakat o tema yayinlandigi icin binlerce kullanici onu kullaniyor olacak. O yuzden sitenize girenler yine ayni seyler, farkli bir sey yok diyip ilgilenmeyecekler. Fakat kendi buton ve ikonlarinizi eklerseniz farkli oldugunuz dusunulecek ve daha cok uye toplayacaksiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beyler Tema Buldumda
Tema,. " 2.2.7" scriptin sürümü ile uyumludur
Böyle Diyor Bu Nedir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2012 Saat: 22:18)fur78 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beyler Tema Buldumda
Tema,. " 2.2.7" scriptin sürümü ile uyumludur
Böyle Diyor Bu Nedir

mybb nin öyle bir sürümü çıkmadı , çag atlayınca cıkar :) Uyumluluk yoksayı seçin .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping