Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 Sorum Var İçeri Girip Yardım Edermsiniz
Arkadaşlar 2 tane sorunum var

1- Arkadaşlar Yeni biri üye olunca direk özel üye rankı veriyor sistem otomatik.Sonradan elimle üye rankına çevirmek zorunda kalıyorum.Sorunumu çözerseniz sevinirim

2-Duyuru ekranı ekledim herşey tamam ama resim gözükmüyor boşluk oluyor duyuru ekranında.Nasıl resim eklerim ?

www.forumwin.10tl.net buradan bakabilirsiniz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Soru 2-) Resim Linki Kırık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet onun farkındayım nasıl yeni resim yüklüycem indexten değiştirdim bir etki yok

yarrdım beyler

YARDIM
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Duyuru paneli çözdüm

1. soruma çare ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1. sorun seninle alakalı.. Mesela kullanıcı gruplarında üye olanların adına ne verdiysen registered mi üye mi yeni üye mi her neyse onun rankı ne ise doğrudan onu alırlar..

ya ben sorununu tam anlayamadım galiba :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-08-2012 Saat: 23:47)FrmBestLive Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1. sorun seninle alakalı.. Mesela kullanıcı gruplarında üye olanların adına ne verdiysen registered mi üye mi yeni üye mi her neyse onun rankı ne ise doğrudan onu alırlar..

ya ben sorununu tam anlayamadım galiba :S

Sen benim foruma geldin diyelim rankın özel üye oluyor üye olması gerekiyor .s
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam işte üye olarak kontrol ettim sen hangi kullanıcı grubunu üye yaptıysan onun grup resmi vardır. Oraya
Kod:
http://img3.ressim.net/out.php/i6093069_a-zel-uye.png
bu resim linkini yapıştırmışsın her üye olana bu rank gidiyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nasıl düzeltecem birine adminlik vermiştim o bozdu :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben düzeltirdim ancak hiç bir siteye admin olmuyorum sonra vıdı vıdı ediyorlar, birine adminlik vermiştim o yaptı diye yardım lütfen diye :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2012 Saat: 00:08)FrmBestLive Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben düzeltirdim ancak hiç bir siteye admin olmuyorum sonra vıdı vıdı ediyorlar, birine adminlik vermiştim o yaptı diye yardım lütfen diye :P

Ben veririm geri alırım sorun değil yeterki yap :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam barbar01 benim ver yetkiyi bak sonra benden bir şey bulma.. söyleyeyim şimdiden
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2012 Saat: 00:20)FrmBestLive Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam barbar01 benim ver yetkiyi bak sonra benden bir şey bulma.. söyleyeyim şimdiden

tamamdır verdim benim sorunumu çöz istersen geri alırım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping