Yorum Sayısı: 3,698
Konu Sayısı: 467
Rep Puanı:
317
Teşekkürler: 46
75 mesaj içinde 128 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
LastWorld
SanalPara (SP): 5,587 SP
1. Soru : Admin KP + Kullanıcılar & Gruplar + Gruplar'dan Değiştirebilirsin. Veya Gruplar Yerine Kullanıcı Başlıklarıda olur ...
2. Soru : Kullancı Moderatör Feln Olduğu Zaman Zaten O Renk Değişir ...
3. Soru : İlk Olarak Admin Kp + Yapılandırma + Kullanıcı Kaydı Ve Profil Seçeneklerine Gir + En alta Doğru Maksimum Avatar Boyutlarını bul oraya istediğin boyutu yaz (ÖRN : 500x400 gibi ..) Kaydet ...
Sonra Kullanıcılar Ve Gruplar a Gir Bir Üyeyi Seç Avatara Tıkla + Avatar Boyutunu Aarladığın Resim Boyutuna Kadar Büyük Yapabilirsin (500x400 boyutunda resim ekleyebilirsin ) Sonra Ekleyip Kaydet Benden Bu Kadar ...
Rep Puanı:
317
LastWorld
1. Soru : Mesela Süper Moderatörse gir + Oradan Grup Resmine Gel + Eklemek İstediğin İkonu Ekle .... Kaydet ..
3. Soru : bende oldu vallaha .ben sana tekrar anlatayım
İlk Olarak Yapılandırma + Kullanıcı Kayıdı ve Profil Seçenekleri + Maksimum Avatar Boyutu + Boyutu (Mesela 400x100) yap Sonra onun hemen altında avatar boyutlandırma modu var onu bu özelliği etkisizleştir yap kaydet ...
Sonra Kullanıcılar Ve Gruplara Gir + Mesela Senin Profiline Gir (yani admine) + sonra google görsellere (mesela) oyun yaz sol taraftan tam boyutu siz girin yazıyor Oraya (mesela 400x100) yaz ara + bir resmi seç mouse ile sağ tıkla ve resmin urlsini kopyala + Sonra Kullanıcılar ve gruplar profilindeki Avatar URLsi Belirt e urlyi yapıştır ben yaptım denedim oldu ...
Rep Puanı:
317
LastWorld
http://destek.10tl.net/forumdisplay.php?fid=51
Bu Adresten Rütbe(Rank İsteği Yapabilirsin ...