15-08-2012 Saat: 19:23
Merhaba Ben nikotin nesil tema indirdim bilgisayarıma ama nasıl yükleniceğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lüten :)
nikotin nesil tema indirdim ama nasıl yükleniceğini bilmiyorum yardımcı olan?
|
15-08-2012 Saat: 19:23
Merhaba Ben nikotin nesil tema indirdim bilgisayarıma ama nasıl yükleniceğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lüten :)
15-08-2012 Saat: 19:26
Admin Kp>Şablon & Stil> Tema Yükle>Dosya Seç>nikotin temasının xml'sini seçin ve Tamam Deyin..
Admın Kp >> Şablon&Stil >> Temalar >> Tema Yükle >> Dosya Seç yada gözat vardır tıklayarak xml belgenizi seçin sonra sürüm uyumlulugunu yoksay deyip kaydedin.Temanız yüklendi.
(15-08-2012 Saat: 19:26)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin Kp>Şablon & Stil> Tema Yükle>Dosya Seç>nikotin temasının xml'sini seçin ve Tamam Deyin.. Benden hızlı davrandı :D “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
(15-08-2012 Saat: 19:26)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admın Kp >> Şablon&Stil >> Temalar >> Tema Yükle >> Dosya Seç yada gözat vardır tıklayarak xml belgenizi seçin sonra sürüm uyumlulugunu yoksay deyip kaydedin.Temanız yüklendi. ee bizimde bi okulda, evde her yerde bi hızlı yazma şeklimiz var yani :D :D
15-08-2012 Saat: 19:28
ama şçyle bir şeyde var bu işlerde çok yeiyim de xml yi nasıl çıkarıcam :D
15-08-2012 Saat: 19:30
xml yi çıkarmayacaksın zaten ındırdım demedın mı ındırdıgın.rar yada .zip dosyasında adının sonun .xml olan bir dosya vardır onu yüklicen işte foruma.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
Hz. Ali (r.a)
15-08-2012 Saat: 19:31
ama dosya bulunamadı diyo yüklediğimde
15-08-2012 Saat: 19:32
Dosyayı .rar dan yada .zip ten çıkartarak yap.
Hz. Ali (r.a)
http://img155.imageshack.us/img155/916/capture20120815183654.png
dediğiniz herşeyi yaptım ama böyle oldu forum
15-08-2012 Saat: 19:51
Temayı seçmediniz sanırım.Temalar dan nikotinin sağ tarafındakı oka tıklayın bır kez
Hz. Ali (r.a)
15-08-2012 Saat: 19:56
nasıl yani hangi oka :D
forumunun adresini ver yapam :)
yüklediğiniz temayı silin ve konuya yenden bakınız güncellendi eğer sorun olursa haber veriniz
teşekkürler deniyeceğim ::)
çok ama çok teşekkür ederim sonunda oldu ,nşallah resim yükleyebilir nesil temada hiç yükleyemiyodumda :)
16-08-2012 Saat: 02:50
İndirdiğiniz temayı yüklerseniz resimler görünmez.Resimleri ve xml yi upload etmeniz gerekli.Bunun için de ftp gerekli.FTP ise sadece bazı yetkililere verilir.Tema isteği yaparak temanızı upload ettirebilirsiniz.Böylelikle temayı kullanabilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
16-08-2012 Saat: 02:54
nasıl upload ettiricem ?
16-08-2012 Saat: 03:14
(16-08-2012 Saat: 02:54)snsd8181 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: nasıl upload ettiricem ? Temayı zaten Karanlık adminimiz upload etmiş. XML: Kod: http://st.10tl.net/tema/karanlik/Nesil-theme.xml GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
16-08-2012 Saat: 09:53
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|