Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konular
Site URL: http://www.kafkefonline.10tl.net
Soru: 4 Gün Önce Biri Bütün Üyeleri Sildi Ve Konular "Unregister" Diye Gösteriyordu Artık Öyle Göstermiyor "Belirtilen konu mevcut değil." Hatası Veriyor Nasıl Düzeltirim Tekrar "Unregister" Şeklinde Gözükmesini İstiyorum.
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz: Konular Tekrar "Unregister" Şeklinde Gözükmesini İstiyorum.
Ek olarak eklemek istedikleriniz: Şimdiden Teşekkür Ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Silinen konuları geri getirmeniz mümkün değil.Ancak veritabanı yedeği aldıysanız geri getirebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2012 Saat: 06:21)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Silinen konuları geri getirmeniz mümkün değil.Ancak veritabanı yedeği aldıysanız geri getirebilirsiniz.

Ben Konuların Hiç Birini Silmedim Üyelikler Silindi Diyorum Ama Konuları Açıyordu "Unregister" Şeklinde Artık Onuda Açmıyor Tekrar Nasıl Yaparım "Unregister" Şeklinde Açılmasını O Konular Gerekli Emeğimiz + Forum Yedekleri Üyelikler Silinmeden Önce Sormuştum Konu Açmıştım Ve Alınmıyor Dediler Buyrun Konu; http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=13243 Hatta Tahriyede Bakabilirsiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birşey Söylüyeyim Su Anda Konular Sorunsuz Bir Şekilde Gözükmekte Cerezlerinizi Temizleyin tarayıcınızın. Düzelme olacaktır.

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

----------------------------------------------
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping