Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Banner
Merhaba arkadaşlar ilk defa hazır form deniyorum :( Neyse söylemek istediğim şu temanın bannerini değiştirmek istiyorum tepedeki şey yani.

Nyse bunun için forumu araştırdım temalardan forum logosunu değiştirmek gerektiği yazıyor değiştirdim etki yok :S ne yapmam lzm ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
admin kp >>> şablon still >> temanız >> global css >> google choreme kullanıyorsanız ctrl+f tusuna basarak logo yu aratın resim linki cıkacaktır (1-2 isim cıkar cıkması gereken ; http://resimyukledimd.com/resim/logo buna benzer olacaktır.) link ile sizin linki değiştireceksiniz.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Soru Sorma Şablonuna uygun olarak doldurursanız yardımcı olabiliriz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2012 Saat: 08:50)vigivan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar ilk defa hazır form deniyorum :( Neyse söylemek istediğim şu temanın bannerini değiştirmek istiyorum tepedeki şey yani.

Nyse bunun için forumu araştırdım temalardan forum logosunu değiştirmek gerektiği yazıyor değiştirdim etki yok :S ne yapmam lzm ?

Form doldurulmadı + Kilit.

(08-08-2012 Saat: 10:12)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin kp >>> şablon still >> temanız >> global css >> google choreme kullanıyorsanız ctrl+f tusuna basarak logo yu aratın resim linki cıkacaktır (1-2 isim cıkar cıkması gereken ; http://resimyukledimd.com/resim/logo buna benzer olacaktır.) link ile sizin linki değiştireceksiniz.

Hocam form doldurulmayan konulara destek vermeyin lütfen, yine söylüyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping