Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fit On Page Eklentisi Bozuk
Mustafa hocamın (kaRanLık-61) dediklerini yaptım ama yine olmadı. Fit On Page eklentisi bozuk.

Düzeltilirse sevinirim.

Not : Bu yardım talebi değil duyurudur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şefim Pluginmi Bu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eklenti diyorum. Eklenti = Plugin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eklentilerin Gözden Geçirilmesi Gerek Çoğu Eklenti Ya Resimleri Eksik Yada Bozuk Ayrıca Yeni Forum Açtığımızda Default Temanın Butonlarıda Bozuk Onlarında Elden Geçirilmesi Lazım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin başvurusu yaptım, eğer olursam tüm eklentileri güncelleyip son sürümüne yükselteceğim ve yeni eklentiler ekleyeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2012 Saat: 11:45)Uchiha Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin başvurusu yaptım, eğer olursam tüm eklentileri güncelleyip son sürümüne yükselteceğim ve yeni eklentiler ekleyeceğim.

Admin olsanız bile 10tl.net değil destek.10tl.net admini olursunuz. Yani eklentileri güncelleyemezsiniz.(admin yetki verirse o başka - ki verceğini sanmıyorum-)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2012 Saat: 11:50)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-08-2012 Saat: 11:45)Uchiha Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin başvurusu yaptım, eğer olursam tüm eklentileri güncelleyip son sürümüne yükselteceğim ve yeni eklentiler ekleyeceğim.

Admin olsanız bile 10tl.net değil destek.10tl.net admini olursunuz. Yani eklentileri güncelleyemezsiniz.(admin yetki verirse o başka - ki verceğini sanmıyorum-)

Hmm teşekkürler bilgi için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Verse Mustafa Abiye verirdi çoktan.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2012 Saat: 11:51)Uchiha Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Admin alımı şuan için yoktur .Ancak bir admin görevini terk ederse onun yerine yeni admin alınacaktır . Bu adminimizin açıklamasıdır. Neyse konuyu dağıtmayalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2012 Saat: 12:05)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-08-2012 Saat: 11:51)Uchiha Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Admin alımı şuan için yoktur .Ancak bir admin görevini terk ederse onun yerine yeni admin alınacaktır . Bu adminimizin açıklamasıdır. Neyse konuyu dağıtmayalım.

Bende ordan dedim zaten tüm başvurular için ortak kuralları okudum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya ama olmaz ki. Olmayacak mı şimdi bu eklenti ? Bu forumda çalışıyor :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu eklenti ne zaman düzelir peki ?
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin en kısa zamanda düzeltir.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 aydır bozuk bu eklenti.
Ara
Cevapla PGM