Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lütfen Acil Yardım Edin !
Arkadaşlar UzmanOyun adlı sitemde birisi benim şifremi öğrenip sitedeki üyeliğimi silmiş ardından tüm üyeleri adminlikten çıkarmış.Ben ziyaretçiydim ve OwlShield hesabıma giremiyordum ama çevrimiçi listesinde OwlShield görünüyordu şimdi ise site gitti lütfen yardım !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
OwlShield nickine tıklayınca ;

''Belirttiğiniz üye uygun veya mevcut değil.'' diyor. Hesabınızın silinme nedeni başka bir arkadaşın tasarımlarını çalma ya da başka bir izinsiz paylaşım olabilir.

Admine bildiriniz derim fakat admin bıkmış durumda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-08-2012 Saat: 22:18)XRs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: OwlShield nickine tıklayınca ;

''Belirttiğiniz üye uygun veya mevcut değil.'' diyor. Hesabınızın silinme nedeni başka bir arkadaşın tasarımlarını çalma ya da başka bir izinsiz paylaşım olabilir.

Hayır "mert262626" nickli kullanıcı yaptı ve az sonra konusunu açacak..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site ölmüş :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Of site ne hale gelmiş :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana bi garezlerimi varda siteyi böyle yaptılar?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-08-2012 Saat: 22:50)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sana bi garezlerimi varda siteyi böyle yaptılar?

Evet..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu veletten biz 5000 üyeli bir site olarak bıkmış durumdayız ki sizlere tavsiyem o siteyi bir daha bu velete vermeyiniz, owlshield nickli kullanıcı bendim ve bu velet gidip benim ismime açıp benmişim gibi davrandı. Şutlayın derim ben, hiç uğraşmayın böyle 10-12 yaş arası ufaklıklarla.

Çok iyi olmuş. Bu velete vermeyin siteyi derim ben, şununla uğraşmaktan da kurtulursunuz. Çocuk değil bunlar başlı başına bela.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-08-2012 Saat: 22:20)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-08-2012 Saat: 22:18)XRs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: OwlShield nickine tıklayınca ;

Hayır "mert262626" nickli kullanıcı yaptı ve az sonra konusunu açacak..

Bir kanıtın var mı da beni suçluyorsun ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping