Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] yardım edermısınız
lutfen yardım edermısınız bılgısayarımdan nedense cevap yazamıyorum o yuzden telefondan yazıyorum o yuzdende kurallara uygun yazamadım uzgunum evet konumuza gelelım ben grub resmı ıcın sorum olacaktı forumumda 2 tane ekleyebılıyorum fakat ızledıgım bır vıdeoda 5 tane koymustu karanlık abının falan anlatımını dınledım forumdakı her konuya baktım fakat olmadı ne olur yardım edın madurum
Site URL:
Yaşadığınız sorun:Yeni Grub Ekleyemiyorm
Sorundan önce yaptığınız ayarlamalar/değişiklikler:forumdaki bütün konuları denedim olmadı eklentiyi kurdum grub seçiminden ctrl ile seçtim olmadı
Ek olarak eklemek istedikleriniz:lütfen yardım edin olmuyor bide karanlık abinin yaptığı şeyi de denedim fakat onun yaptığı şeyde grublarda bir şeye tik koyun diyor o şeyi bulamadım
Kurulu eklentiler:ek kullanıcı resmimiydi neydi
2.ayrıntılı bilgi

Site URL:uzmanlnet.10tl.net
Yaşadığınız sorun:ek grub resmi ekleyemiyorum
Sorundan önce yaptığınız ayarlamalar/değişiklikler:ek grub resim pluginini aktifleştirdim
Ek olarak eklemek istedikleriniz:bütün bunları yaptım forumdaki bütün konulardakini yaptım fakat olmadı
Kurulu eklentiler:Ek Grup Resimi Ekleme;

Admin Kp --> Kullanıcılar&Gruplar --> Gruplar --> Grubu Seçin -->Ek Grup Resim Seçenekleri --> burada tiki işaretleyin ve kaydetin.(Tüm Gruplara Uygulayın.)
karanlık abi bunu demiş fakat grublarda böyle bir şey bulamadım karanlık abinindiğer dediklerini uygulayıp yapayım dedim yine olmadı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha açık analatırmısın.Ne oluyor? Yani grup resmi yükliyemiyormusun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-08-2012 Saat: 00:17)Pelesenk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha açık analatırmısın.Ne oluyor? Yani grup resmi yükliyemiyormusun?

bak kardes ben sımdı ek grub resmı eklıyecegım ama olmuyor fırumdakı butun konulara baktım dedıklerını yaptım olmadı 2 tane cıkıyor fakat o grublardan yapılabılıyor benım ıstedıgım ızledıgım vıdeodakı gıbı 4 5 tane koymak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1)Çoklu Koymak İstiyorsanız Birde Bunları Uygulayın.

2)AdminKp>>>>Kullanıcılar & Gruplar>>>>Ek Grup Vermek İstediğiniz Kişi>>>>Seçenekler>>>>>Profil & Ayarları Düzenle>>>>Profile Gelin.

3)Oradak Ek Kullanıcı Grupları vardır. Oradan CTRL ye basılı tutarak istediğiniz kişiye istediği rütbeyi verebilirsiniz.

İyi Forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hayır kardes bastada soyledıgım gıbı her yolu denedım forumdakı butun konuları karanlık abının anlatdıgında grublarda bı sey var dıyoo o na tık koyun dıyo ama bulamadım onu karanlık abının yolundan baska butun yolları denedım madurum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hadı artık yalvarırım yardım ednın 3 gundur helak oldum

allah ıcın yardım edecek yokmu

madurum dıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yalavarırım yardım edin 1.30 saatdır bu sayfayı yenılıyorum yenı mesaj geldımı dıye ne olur yardım edın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gecenin yarısında yardımcı birini bulmak zordur. Sabah devam edin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
pekale 1 cevap verenın bıle olması benı mutlu etdı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En fazla 2 tane eklenebiliyor. Yada pluiglerden ek kullanıcı .... bişeyi vardı.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 ten zaten koyuluyor izledıgım bır vıdeuda 5 tene koydu o dedıgınız ek kullanıcı resmı ıste onunla ılgılı butun konulara baktım fakat olmuyor denedım her seyı karanlık abının anlatımında grublar kısmında bır sey vardı ona tik koy dıyor ama grubların her tarafına baktım yok her seyı denedım pulugınıde aktıflestırdım temayı degıstırıpte denedım ama nafıle madurum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-08-2012 Saat: 04:23)furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2 ten zaten koyuluyor izledıgım bır vıdeuda 5 tene koydu o dedıgınız ek kullanıcı resmı ıste onunla ılgılı butun konulara baktım fakat olmuyor denedım her seyı karanlık abının anlatımında grublar kısmında bır sey vardı ona tik koy dıyor ama grubların her tarafına baktım yok her seyı denedım pulugınıde aktıflestırdım temayı degıstırıpte denedım ama nafıle madurum
mybb de 2 tane koyuluyor vbüllettinde falan 4-5 tane koyuluyor diye biliyorum.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çoklu Seçim Yapmaayı Denedinizmi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
daha demınde soyledım gıbı her yolu denedım plugını calıstırm ama olmadı kulanıcılardanda denedım admın kp dekınıde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Formu doldurun yoksa konunuz kilitlecektir !
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=15514
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adil bey buraya nedense sadece telefondan yazabiliyorum o yuzdende telefonda onu hazırlamam gercekten 2 saatımı alır inş kabul edersınız etmezsenızde artık yapacagız ama az ınsaf edın lutfen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha Ayrıntılı Bilgi

Site URL:uzmanlnet.10tl.net
Yaşadığınız sorun:ek grub resmi ekleyemiyorum
Sorundan önce yaptığınız ayarlamalar/değişiklikler:ek grub resim pluginini aktifleştirdim
Ek olarak eklemek istedikleriniz:bütün bunları yaptım forumdaki bütün konulardakini yaptım fakat olmadı
Kurulu eklentiler:Ek Grup Resimi Ekleme;

Admin Kp --> Kullanıcılar&Gruplar --> Gruplar --> Grubu Seçin -->Ek Grup Resim Seçenekleri --> burada tiki işaretleyin ve kaydetin.(Tüm Gruplara Uygulayın.)
karanlık abi bunu demiş fakat grublarda böyle bir şey bulamadım karanlık abinindiğer dediklerini uygulayıp yapayım dedim yine olmadı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel //
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform