Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Yardım Ederseniz Sevinirim.
Arkadaslar Mesela Ben Bi Onaylı Üye Diye Bi Rank Yapıcağım Ama

Şimdi Yeni Üye Olan Kişi 30 Yorum Kasınca Otamatik Olarak Onaylı Üye Olucak Bunu Nasıl Yapabilirim Yardım Edermisiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP > Kullanıcı & Gruplar > Kullanıcı Başlıklarında İstedigini Yapabilirsin Mesaj Sayılarını Falan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-07-2012 Saat: 22:54)Archy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin KP > Kullanıcı & Gruplar > Kullanıcı Başlıklarında İstedigini Yapabilirsin Mesaj Sayılarını Falan

Adam rank diyor sen kullanıcı başlığı diyorsun.Öncelikle
Admın KP >>> Kullanıcılar&Gruplar >>> Gruplar >>> Yeni Kullanıcı Grubu Ekle >>> Kullancı grubunun adını onaylı üye yap istediğin rankı falanda koy >>>
Kullanıcılar&Gruplar >>> Grup Terfileri >>> Yeni Terfi Ekle >>> Sonra ordan ayarşa işte 30 mesaj üstü kisinin yeni kullanıcı grubunu falan seç.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-07-2012 Saat: 09:40)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-07-2012 Saat: 22:54)Archy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin KP > Kullanıcı & Gruplar > Kullanıcı Başlıklarında İstedigini Yapabilirsin Mesaj Sayılarını Falan

Adam rank diyor sen kullanıcı başlığı diyorsun.Öncelikle
Admın KP >>> Kullanıcılar&Gruplar >>> Gruplar >>> Yeni Kullanıcı Grubu Ekle >>> Kullancı grubunun adını onaylı üye yap istediğin rankı falanda koy >>>
Kullanıcılar&Gruplar >>> Grup Terfileri >>> Yeni Terfi Ekle >>> Sonra ordan ayarşa işte 30 mesaj üstü kisinin yeni kullanıcı grubunu falan seç.

eyw kardeşim sen olmasan :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping