Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captcha İle İlgili.
Arkadaşlar iyi güzel siteye kayıt olurken captcha şart, botları engelliyor. Ancak yeni konu gönderirken captcha pek de gerekli sayılmaz ve uzun mesajlardan sonra çoğunlukla hata veriyor. Bu yüzden sadece konu gönderirkenki captcha'yı kaldırmanın bir yolu var mıdır acaba?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2012 Saat: 13:42)Aniplay Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar iyi güzel siteye kayıt olurken captcha şart, botları engelliyor. Ancak yeni konu gönderirken captcha pek de gerekli sayılmaz ve uzun mesajlardan sonra çoğunlukla hata veriyor. Bu yüzden sadece konu gönderirkenki captcha'yı kaldırmanın bir yolu var mıdır acaba?

Görüntü olarak kaldırılabiliyor fakat kaldırırsanız konu göndermeniz engelleniyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüntü olarak kaldırmanın yolunu biliyorum da, ben konu açılmasını da engellemeyecek şekilde kaldırabilir miyiz diye sormuştum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2012 Saat: 13:45)Aniplay Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Görüntü olarak kaldırmanın yolunu biliyorum da, ben konu açılmasını da engellemeyecek şekilde kaldırabilir miyiz diye sormuştum.

Hayır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunu Admin Bizim İçin Eklemiştir.Botlar Konu Açmasın Diye Arkadaşlar Lütfen Bununla İlgili Çok Konu Var Lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping