25-06-2012 Saat: 02:39
Beyler ben forumda rutbeleme sistemi yapmak istiyorum. Yani 50 mesajda erbaş falan şeklinde. Ve postbitte resmi de gozukecek.
Forumda rutbeleme sistemi yardım
|
25-06-2012 Saat: 02:39
Beyler ben forumda rutbeleme sistemi yapmak istiyorum. Yani 50 mesajda erbaş falan şeklinde. Ve postbitte resmi de gozukecek.
25-06-2012 Saat: 02:42
admin kp > kullanıcı ve gruplar > kullanıcı başlıkları > örnek Newbie editle yıldız resmi falan kendin ayarlarsın iyi forumlar
25-06-2012 Saat: 02:44
Admin KP >>Kullanıcılar & Grublar >>Kullanıcı Başlıkları Bu Yoldan Yapabilirsin.
Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø ----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz. ----------------------------------------------
25-06-2012 Saat: 02:46
Gördüm Ama Cevapladıktan Sonra Kusura Bakma :)
Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø ----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz. ----------------------------------------------
25-06-2012 Saat: 02:48
Önemli Değil :) En azından bilen kişiler var bu forumda bilmeyen kişilere yardım edecek.
25-06-2012 Saat: 02:49
Admin KP ► Kullanıcılar ve Gruplar ► Gruplar bölümünden Er,Erbaş,Onbaşı,Çavuş ... vb. gibi gruplar ekleyin.Daha sonra Admin KP ► Kullanıcılar ve Gruplar ► Grup Terfileri bölümünden terfileri ekleyin.
Terfileri eklerken; Terfi Gereklilikleri Kullanıcının diğer gruba geçmesi için gereken mesaj,rep ya da forum üyelik tarihini seçin. Mesaj Sayısı Eğer mesaj sayısını seçmişseniz buraya doldurun ve sayıyı yazıp daha büyük seçeneğini seçin.Karma Sayısı ve Kayıt Tarihi için de aynı şeyleri yapın. Orjinal Kullanıcı Grubu Bunu normal üye olarak seçin.Değişiklik yapmadıysanız registered dir. Yeni Kullanıcı Grubu Bu ise yeni rütbesidir.Örneğin mesaj sayısını 100 yaptıysanız Onbaşı olarak seçin. Uygun? ve Kayıt Tutma Uygun? İkisini de EVET olarak işaretleyin. İyi Forumlar. GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
25-06-2012 Saat: 02:50
25-06-2012 Saat: 02:52
(25-06-2012 Saat: 02:49)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin KP ► Kullanıcılar ve Gruplar ► Gruplar bölümünden Er,Erbaş,Onbaşı,Çavuş ... vb. gibi gruplar ekleyin.Daha sonra Admin KP ► Kullanıcılar ve Gruplar ► Grup Terfileri bölümünden terfileri ekleyin. Allah Razı Olsun Bu Kadar Ayrıntılı Bilmiyordum Öğrendim :D Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø ----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz. ---------------------------------------------- |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|