Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıvrımlı Test
"ProTuner Şefimden Özür dilerim. Yanlış anladım kusra bakmayın :)"

Yepyeni Kıvrımlı Rank test.
8mp6z.png

Devam edilsinmi?

Üyelerimize böyle rank tasarlamayı düşünüyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Devam Et Ama Kurucu yazısının yanında dik dikdörtgen yere png şeklinde icon ekle daha güzel olur .
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2012 Saat: 16:36)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Devam Et Ama Kurucu yazısının yanında dik dikdörtgen yere png şeklinde icon ekle daha güzel olur .

Düşündüm :) ilk yorum için teşekkürler. zaten başlangıç için test o resim ekleyeceğim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eklenmiş şeklinde kinide örnek olarak ver birde icon sitesi veriyim sana belki lazım olur : www.iconfinder.com her türlü icon var
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2012 Saat: 16:39)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eklenmiş şeklinde kinide örnek olarak ver birde icon sitesi veriyim sana belki lazım olur : www.iconfinder.com her türlü icon var

Alın buda resimli hali :)
8mpxr.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2012 Saat: 16:45)rockcu222 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-06-2012 Saat: 16:39)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eklenmiş şeklinde kinide örnek olarak ver birde icon sitesi veriyim sana belki lazım olur : www.iconfinder.com her türlü icon var

Alın buda resimli hali :)
8mpxr.png

Kurucuya destek konusan telefonla falan varya o yaksımaz patron gibi kravatlı icon vardı ondan koy daha güzel durur bence .
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz kendin ol hemde göze pek hoş gelmiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
haklısın öyle yapayım :D

(24-06-2012 Saat: 16:49)ProTuner Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biraz kendin ol hemde göze pek hoş gelmiyor.

Kendim gibi yaptım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence güzel olmus ama bolen yapan biri görmüştüm.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2012 Saat: 16:56)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence güzel olmus ama bolen yapan biri görmüştüm.

Bunu gerçekten ben yaptım...

"Young" Videolarına bakıp yapabildim sanırım bizim şefimiz Young (Tema Uploader) Eskiden Grafikerdi Ve Çok iyiydi ondanda çok iyi söküp yaptım yani başkasının değil tamamen bana ayit gerçekten :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2012 Saat: 16:58)rockcu222 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-06-2012 Saat: 16:56)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence güzel olmus ama bolen yapan biri görmüştüm.

"Young" Videolarına bakıp yapabildim sanırım bizim şefimiz Young (Tema Uploader) Eskiden Grafikerdi Ve Çok iyiydi ondanda çok iyi söküp yaptım yani başkasının değil tamamen bana ayit gerçekten :)

Senin olabilir ya destek.10tl.net te yada destekforum.org ta benzerini gördüm aynısını demiyorum
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2012 Saat: 17:00)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Senin olabilir ya destek.10tl.net te yada destekforum.org ta benzerini gördüm aynısını demiyorum

Videoyu FeneRLyy sayesinde çektim ve Destekforum'da ki video bana ait.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2012 Saat: 17:53)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

demekki doğru biliyormusum :)
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2012 Saat: 17:53)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

FenerLyy şefime çok teşekkür ederim çok iyi biridir o. wmokulunu seviyorum.
Young şefim sizden daha iyi anladım açıkcası doğruyu söylemek gerekirse yavaş ve güzel yapmışsınız sayenizde yaptım.

Doğru evet bakarak yaptım kendim öğrenemem :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping