https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Açarken Güvenlik Resmini Kaldırma
Admin KP > Şablon & Stil > Şablonlar (Sol menü) > Kullandığınız şablon > Yeni Konu Şablonlar > newthread > Kodu bulun ve silin

Kod:
{$captcha}

Konu sabit + Güncel
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güvenliğiniz için kaldırmanızı tavsiye etmiyoruz adminimize güvenmemiz lazım koymuş ise bir bildiği vardır zaten adminimiz bizim zararımıza olan bir şeyi yapmaz
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 14:09)AdigeEmperor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güvenliğiniz için kaldırmanızı tavsiye etmiyoruz adminimize güvenmemiz lazım koymuş ise bir bildiği vardır zaten adminimiz bizim zararımıza olan bir şeyi yapmaz

Biliyorum elbette adminimiz bizim için ne hayırlıysa onu yapar. Ama bu şeyden sıkılanlar var ve bende kaldırmak isteyenler için paylaştım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
+ Rep.. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 15:39)paylasimdiyari Nickli Kullanıcıdan Alıntı: + Rep.. :)

Teşekkürler ama vermemişsin :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Olmuyo Resim Doğrulama Hatası veriyo :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:[b]* forum kullanıcı kayıtlarında resim doğrulamasını kaldırmayınız. aksi takdirde, birçok spam
kullanıcısı kayıt olup boşuna birsürü spam mesajı atmaktadır.

Forum Açma, Kullanma Kuralları Madde 5

Bu kural kayıt için geçerli ama konu açarken de gerekli olduğunu düşünüyorum.[/b]
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 16:50)ForumK Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:[b]* forum kullanıcı kayıtlarında resim doğrulamasını kaldırmayınız. aksi takdirde, birçok spam
kullanıcısı kayıt olup boşuna birsürü spam mesajı atmaktadır.

Forum Açma, Kullanma Kuralları Madde 5

Bu kural kayıt için geçerli ama konu açarken de gerekli olduğunu düşünüyorum.[/b]

Alıntı:Admin: Güvenlik resmini kaldırabilirsiniz ama kaldırmanızı önermiyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu İş Botların Cok İşine Yarar Benden Söylemesi.!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 20:01)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu İş Botların Cok İşine Yarar Benden Söylemesi.!

İstesem şimdi bot yollayıp sitende sitemin reklamını yapabilirim.Yani kaldırırsanız güvenli bir site olmaz.Tabi sizin tercihiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Admin Konu Kilit Resim Kalkıyor ama Yine Resim Doğrulamasını İstiyor Resimdeki kod Yanlış girildiyo resim yok ama Konu Kilit Acillll+++
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kardeş kaldırdım mümkünse konu açtıktan sonra diyor ki Güvenlik sorusu yanlış :D bunuda çöz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Orayı denememiştim. Özür dilerim.
Konu kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform