03-06-2012 Saat: 23:58
Arkadaşlar ben şu forumların üstündeki sade yerleri değiştirmek istiyorum. Herkes çzigili çizgili resim koymuş. Ben nereden koyacağımı bilmiyorum.
Buda resmi:
Buda resmi:
Forum üstü kutuları değiştirmek istiyorum.
|
03-06-2012 Saat: 23:58
Arkadaşlar ben şu forumların üstündeki sade yerleri değiştirmek istiyorum. Herkes çzigili çizgili resim koymuş. Ben nereden koyacağımı bilmiyorum.
Buda resmi: (03-06-2012 Saat: 23:58)dracomania Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben şu forumların üstündeki sade yerleri değiştirmek istiyorum. Herkes çzigili çizgili resim koymuş. Ben nereden koyacağımı bilmiyorum. MyBB Tema Rehberi adlı konudan bakabilirdiniz. Konu açmadan önce arama yapınız. Admin KP ► Şablon & Stil ► Temalar ► global.css ► Gelişmiş Düzen ► .thead CTRL+F den thead diye arama yapın şöyle bir kod göreceksiniz PHP Kod: .thead { Burayı şöyle değiştirin PHP Kod: .thead { burada url() kısmındaki () içerisine resmi upload edip link koyacaksınız.Resim upload etmek için TIKLAYIN GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
04-06-2012 Saat: 00:17
(Son Düzenleme: 04-06-2012 Saat: 00:50, Düzenleyen: dracomania.)
teşekkürler...
yaptım fakat olmadı :S tamam tamam oldu. biraz geç oldu ama oldu. saolun
04-06-2012 Saat: 17:14
Konu çözüldüğüne göre kilit.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|