Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardım Edermisiniz Lütfen ?
Önceden Overview Çalışıyodu Tema Değiştirdim Geri Eski Temamı Yaptım Artık Çalışmıyor Yardım Edermisiniz Bide Overviewde Mesajlarda Kullanıcı Renkleri Gösterilmiyor !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2012 Saat: 00:50)nepthia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önceden Overview Çalışıyodu Tema Değiştirdim Geri Eski Temamı Yaptım Artık Çalışmıyor Yardım Edermisiniz Bide Overviewde Mesajlarda Kullanıcı Renkleri Gösterilmiyor !

ProStats' ı öneririm. ProStats daha ayrıntılı bir istatistik tablosu ve istersen kullanıcı adı stili yani renklerinin görünümünü ayarlayabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok teşekkür ederim daha iyiymiş ama nasıl üst tarafa alıcam ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2012 Saat: 00:55)nepthia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok teşekkür ederim daha iyiymiş ama nasıl üst tarafa alıcam ?

Admin KP > Yapılandırma > Ayarlar > ProStats > Table position in index and portal > Top (Header)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam kardeşim çok sağol çok ilgilisin bide şuna el atta +rep e boğuyum seni :) http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=11193&pid=57356#pid57356
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2012 Saat: 01:04)nepthia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam kardeşim çok sağol çok ilgilisin bide şuna el atta +rep e boğuyum seni :) http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=11193&pid=57356#pid57356

Konuya gönderdim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkür ederim repini verdim +4 olarak :) 22 ydi 26 oldu :) kardeşim şimdide aşağıdaki istatistiklerin ordaki rütbelerimizi dizmek istiyorum onada yanıt verirmisin 30 olsun repin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2012 Saat: 01:20)nepthia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: teşekkür ederim repini verdim +4 olarak :) 22 ydi 26 oldu :) kardeşim şimdide aşağıdaki istatistiklerin ordaki rütbelerimizi dizmek istiyorum onada yanıt verirmisin 30 olsun repin :)

Dediğinizi tam anlayamadım.
ÖM ile konuşabilir miyiz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iyide sen kotayı aşmışsın :) oyüzden yolluyamıyorum özel mesaj sana en iyisi şöyle anlatıyım hani şu aşağıdaki istatistikler bölümünde forumun rütbeleri yazar onu siteme nasıl koyarım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kotayı aşmışım evet :)
Onun nasıl olduğunu bilmiyorum :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kim kimdir'i mi soruyorsunuz ?

Admin - Moderatör falan yazar gider öyle ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evettt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onu biliyordum ya 1 sn :D Ekleyeceğim birazdan ek olarak
(30-05-2012 Saat: 01:40)KaanN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onu biliyordum ya 1 sn :D Ekleyeceğim birazdan ek olarak

Buyrun :

Admin Paneline girin > Şablonlar (sol menü) tıklayın > Kullandığınız Temayı seçin > Ana Sayfa Şablonlar'ı açın > index_whosonline

içine girin ve en alta vereceğim kodları ekleyin :

<div><b><left>
<font color="#ff0000"> &raquo; Kurucu</font>
<font color="#008000"> &raquo; Admin</font>
<font color="#1BA5CD"> &raquo; Yönetici</font>
<font color="#FF8C00"> &raquo; Grafiker</font>
<font color="#800080"> &raquo; Moderatör</font>
<font color="#0000AB"> &raquo; Destek Ekibi</font>
<font color="#993333"> &raquo; V.İ.P</font>
<font color="#000000"> &raquo; Üye</font>
<font color="#AAAAAA"><s> &raquo; Cezalı Üye</s></b></left></div>

Renkleri kafanız göre değiştirebilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eklentiyi kalıdırp yeniden aktif edin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform