Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi]  yönetim paneline girmiyor
Heart 
merhaba ben dün forum açmıştım dün yönetim paneline giriyor ama bügün girmiyor. aslında giriyor ama kullanıcı adı ve şifre istiyor yazıorum giriyor girince bi yere tıkladığım an tekrar kullanıcı adı ve şifre istiyor yazıoyrum tmm diyorum tekrardan istiyor .... yardımcı olurmusunuz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim Eski Sitemede Öyle Olmuştu Şifremi Unuttum de Yeni Şifre Al Oda Olmassa Admine öm At
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2012 Saat: 12:15)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim Eski Sitemede Öyle Olmuştu Şifremi Unuttum de Yeni Şifre Al Oda Olmassa Admine öm At

teşekkr ederim kardeşim eywallah
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2012 Saat: 12:17)BySivasLee Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-05-2012 Saat: 12:15)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim Eski Sitemede Öyle Olmuştu Şifremi Unuttum de Yeni Şifre Al Oda Olmassa Admine öm At

teşekkr ederim kardeşim eywallah
Önemli Değil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yine aynısı oldu bu seferde foruma giriş yapıyor başarılı bir şekilde yaptınız diyor sonra anasayfaya yönlendiriyor ve giriş yapmamış oluyor :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net den gir .tk ya taşidiysan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çerezleri silip yeniden deneyin pcnizde örneğin iki tarayıcı kullanıp ikisindende aynı anda veya ikisindede oturumunuz açık oluyorsa böyle şeyler oluyor bazen siz tüm tarayıcılarınızın çerezlerini silin.olmazsa admine mesaj atın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
saolun denicem dediklerinizi
olmadı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminimize Mesaj Atın O Baksın Bir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer olmadı ise şefimizin dediği gibi admine ö.m atabılırsınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
adminin profilini atarmısınız ben gönderdim de birie mesaj o mu bilmiyorum gönderdiğim kişi Marlboro™
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2012 Saat: 15:16)BySivasLee Nickli Kullanıcıdan Alıntı: adminin profilini atarmısınız ben gönderdim de birie mesaj o mu bilmiyorum gönderdiğim kişi Marlboro™

Marlbro şef adayı :D admin;
http://destek.10tl.net/member.php?action=profile&uid=1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2012 Saat: 15:16)BySivasLee Nickli Kullanıcıdan Alıntı: adminin profilini atarmısınız ben gönderdim de birie mesaj o mu bilmiyorum gönderdiğim kişi Marlboro™
Marlboroya Niye Gönderiyon? :D Adminmi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bendede olmuştu sen herhalde cookie domainlerle uğraşmıssın tek çare forumu sil.
e-mail: info@10tl.net

Forumun Adı:
Kayıt Olduğun e-mail:
gibi mesaj gönder kod gönderecek sana ve sende o kodu tekrar yollayacaksın ve işlem tamam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
By_Quickly, dediğini yaptım hatta kod geldi kodu geri yolladım ama hala forumum açık neden ???
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Information 
o benim yapabileceğim birşey değil adana o zaman admine mesaj yolla
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform