Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Google a sitem nasıl gözükebilir
Merhabalar ÇOK konu var ama istediğim konuyu bulamadım...

Kuralları Aştığım İçin Özür dilerim ama sitemi Google Gözükmesi İçin Para Vermem Gerekmi? / Yoksa bedavayada Oluyormu Buna bir cevap ve eğer bedavaya oluyorsa bi kodunu verin lütfen !!

TEŞEKKÜRLER DESTEK10TL !!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitenin urlsini Googleye yaz görürsün.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O nasıl Olucak Şefim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
site url mesela xxxxx.10tl.net googleye xxxxx.10tl.net yaz görürsün
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
site:siteadresin.10tl.net

böyle yazarsan google'da indexin olup olmadıgını görürsün.
indexin yoksa birşey elleme 10tl.net sisteminde otomatik google bot eklidir en kısa zamanda indexleme yapar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Googlenizin sitenizi göstermesini istiyorsanız çoğu yerde olmayan konular paylaşmalısınız ve hitiniz yüksek olmalıdır..!
Sitenizin Adresini verebilirmisiniz ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
www.boutmmo.10tl.net site adresim budur time şefim...

bilgi için çok teşekkürler.. / sizede / TimeŞefim.. Bilgilenmiş Oldum Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitenizde Açık olunuz Sitenize Google bot gönderdim İnşallah Sizi de Googleye Katar :)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bak kardeşim başka bir yolu daha var bu biraz daha iyi bir yöntem :D
http://pingomatic.com/
bu site ile otomatik arama motorlarına kayıt yapıyorsun ama botları senin eklemen lazım :D ondan dolayı biraz araştırma yap bot ekleme diye umarım başarırsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2012 Saat: 19:45)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sitenizde Açık olunuz Sitenize Google bot gönderdim İnşallah Sizi de Googleye Katar :)

Teşekkürler Time traweler şefim çok minnetarım !! / Sağol Fenerlyy eksik olmayın allah razı olsun kg =) Kilitlensin lütfen aldım bilgiyi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteniz diğer sitelerden farklı olarak 10tl sitensinin subdomaini olduğu için ayrıca bir şey yapmanıza gerek yoktur kendiliğinden indexlenir.
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping