Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce Çizime Devam Etmelimiyim ?
Merhaba Arkadaşlar  Çizim Yapma Kararı Aldım Uzun Zaman Sonra İlk Defa Photoshopu Açtım :)
Bu Forum Sitesi İçin ;
Resime Gitmek İçin Tıkla

Buda Normal Websiteler İçin
Resime Gitmek İçin Tıklayınız

Sizce Hangisine Devam Etmeliyim ( İlk Temam Olduğu için kodlamayada çalışıcam )
Önerilerinizi Almak İstiyorum

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: TaaRRuz
(Sadece header yapılmıştır) eksiklerimi söylerseniz sevinirim
+ font önerisinde bulunabilirmisiniz kararsız kaldım font konusunda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Header hoşuma gitmedi fontu OnePlus Sşate kullanabilirsin bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2020 Saat: 23:10)MMStheHoly Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Header hoşuma gitmedi fontu OnePlus Sşate kullanabilirsin bence

header pek benimde hoşuma gitmedi Bi kaç değişiklik yapıyorum deniyorum sürekli yorumun ve önerin için teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
header kısmı benim de pek hoşuma gitmedi renklerini değiştirmelisin font olarak'ta 'Caviar Dreams' öneririm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok kontrast renkler kullanmışsınız, gözü yoruyor. Daha pastel tonları tercih etmenizi öneririm.
-ARCH
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-04-2020 Saat: 02:53)YoRgunKraL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: header kısmı benim de pek hoşuma gitmedi renklerini değiştirmelisin font olarak'ta 'Caviar Dreams' öneririm

Teşekkür Ederim Önerin için :) Font Hoşuma gitti ,

(25-04-2020 Saat: 15:14)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok kontrast renkler kullanmışsınız, gözü yoruyor. Daha pastel tonları tercih etmenizi öneririm.
Bir türlü renk ayarını tutturamıyorum renk ayarını yapamıyorum önerdiğiniz site falan varmı
baya eksiklerim var geliştirmek istiyorum kendimi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renk ayarı için şu site işinizi görecektir.
https://colorhunt.co/palettes/popular

**
Bir web sitesi tasarımında en önemli etkenlerden biri simetridir. Bazı istisna çalışmalar da olsa simetrik çalışma gerçekten önemli, buna dikkat edin derim. Aynı şekilde renkleri de tutturup özgün bir forma sokmalısınız. Size bir diğer tavsiyem farklı tarzda şeyler deneyip olaya farklılık katmanız :) Bu amaçla şu an devam ettiğiniz gibi devam edin, ileride yavaş yavaş kendi tarzınız oturacaktır. Elinize sağlık güzel gidiyor :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-04-2020 Saat: 22:55)berartdmr Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Renk ayarı için şu site işinizi görecektir.
https://colorhunt.co/palettes/popular

**
Bir web sitesi tasarımında en önemli etkenlerden biri simetridir. Bazı istisna çalışmalar da olsa simetrik çalışma gerçekten önemli, buna dikkat edin derim. Aynı şekilde renkleri de tutturup özgün bir forma sokmalısınız. Size bir diğer tavsiyem farklı tarzda şeyler deneyip olaya farklılık katmanız :) Bu amaçla şu an devam ettiğiniz gibi devam edin, ileride yavaş yavaş kendi tarzınız oturacaktır. Elinize sağlık güzel gidiyor :)

Çok Teşekkür Ederim , Dikkat edicem tavsiyeleriniz bana morel ve motivasyon verdi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: berartdmr
İleride bu işi para kazanmak için yapacaksan normal siteler üzerinden ilerlemeni tavsiye ederim. Dribbble, Behance gibi sitelerde de takılıp başkalarının yaptığı site tasarımlarına göz gezdirirsen az çok kafanda fikirler oluşur. Zor bir şey değil site çizmek sadece biraz zevk istiyor yoksa teknik olarak bir olayı yok kolay gelsin şimdiden.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: NextWorld , berartdmr
(26-04-2020 Saat: 00:20)AUSXR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İleride bu işi para kazanmak için yapacaksan normal siteler üzerinden ilerlemeni tavsiye ederim. Dribbble, Behance gibi sitelerde de takılıp başkalarının yaptığı site tasarımlarına göz gezdirirsen az çok kafanda fikirler oluşur. Zor bir şey değil site çizmek sadece biraz zevk istiyor yoksa teknik olarak bir olayı yok kolay gelsin şimdiden.

Çok teşekkür ederim önerinizle beni parlattınız dediğiniz gibi yapıcam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-04-2020 Saat: 01:44)SelcukBas Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-04-2020 Saat: 00:20)AUSXR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İleride bu işi para kazanmak için yapacaksan normal siteler üzerinden ilerlemeni tavsiye ederim. Dribbble, Behance gibi sitelerde de takılıp başkalarının yaptığı site tasarımlarına göz gezdirirsen az çok kafanda fikirler oluşur. Zor bir şey değil site çizmek sadece biraz zevk istiyor yoksa teknik olarak bir olayı yok kolay gelsin şimdiden.

Çok teşekkür ederim önerinizle beni parlattınız dediğiniz gibi yapıcam :)

Bu Arada bu benim hesabım yorumlarınız cidden aklımı aydınlattı çok teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazıları beyazlatıp kalınlaştırırsanız ayrıca daha az gölge efekti kullanırsanız daha güzel duracağını düşünüyorum. Bence devam etmelisiniz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

PSD dosyasını oluştururken kodlama yapan kişi için belli gruplar halinde topluyor muyuz? Katmanları nasıl toplamak gereklidir, belli grupları yazabilirseniz faydalı olabilir, teşekkürler :)
-ARCH
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping