Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Domain alımı ile ilgili
Herkese merhaba ;
Ben siteme domain almayı istiyorum ama ödeme seçeneklerini tam bilmiyorum. Sitede points bölümünde 1.70 TL falan yazıyor ama nedir ne değildir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://server1.10tl.net/create/

Bu Adresten Ücretsiz Olarak Acılır. Mybb Kurulu Olarak Sizin de siteniz olur sadece size düşen katagörü eklemek ve üye cekmek olacaktır. tema da bulursunuz.

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Points sen mesaj konu yazdıkça rep aldıkça ziyaret edildikçe artan bir puanlama tablosu..

puanın arttıkça bazı yerlere girmeni sağlıyor mesela başvuru Bölümü içim 50 tl gerekiyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorunumu tam olarak anlatamadım galiba. Ben 10tl.net domainiyle bir site açtım, bunu .com olarak çevirmek istiyorum. Acaba 10tl.net sistemi bu işi ücretli olarak yapıyor mu onu soruyorum ? eğer yapıyorsa ödeme şekli ve ücreti nereden görebilirim bunu soruyorum ? Onun dışında points sistemine cevap aldım teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
.com domaini alıp 10tl.net ' te actıgınız siteye yönlendirebilirsiniz. ?

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-08-2012 Saat: 15:34)Patrayanist Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorunumu tam olarak anlatamadım galiba. Ben 10tl.net domainiyle bir site açtım, bunu .com olarak çevirmek istiyorum. Acaba 10tl.net sistemi bu işi ücretli olarak yapıyor mu onu soruyorum ? eğer yapıyorsa ödeme şekli ve ücreti nereden görebilirim bunu soruyorum ? Onun dışında points sistemine cevap aldım teşekkürler

Bu Konuyu Admine Ulaştırınız Siz Domain Hosting Alıyorsunuz. Ve Buradaki Adminde Dnslerle bağlıyor galiba hosting + domain 25 tl yede var 15 tlyede o paketin özelligine baglıdır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping