Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Lütfen Lütfen Yardımm
Question 
Site URL:http://www.girforumagir.10tl.net
Soru:Arkadaşlar Beğendiğim çok Güzel bir uygulama var bunu nasıl Yapabilirim nasıl kendi forumuma ekleyebilirim ??
[b][i]Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz:Uygulamayı siteme Eklemek istiyorum[/i][/b]
Ek olarak eklemek istedikleriniz:Uygulamanın adresi şu : Tıkla .
bu arada Yanlış anlaşılmasın 10tl.net dışı domain Falan diye Sadece Uygulama İçin Yardım Talep Ediyorum Lütfen Yardımmm Edinnnn
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2012 Saat: 05:20)GirForumAGir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site URL:http://www.girforumagir.10tl.net
Soru:Arkadaşlar Beğendiğim çok Güzel bir uygulama var bunu nasıl Yapabilirim nasıl kendi forumuma ekleyebilirim ??
[b][i]Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz:Uygulamayı siteme Eklemek istiyorum[/i][/b]
Ek olarak eklemek istedikleriniz:Uygulamanın adresi şu : Tıkla .
bu arada Yanlış anlaşılmasın 10tl.net dışı domain Falan diye Sadece Uygulama İçin Yardım Talep Ediyorum Lütfen Yardımmm Edinnnn

Bu php kodlama yapabilmen icin ftp bilgileri lazım
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet FTP LAZIM ...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer site size bir HTML kod veriyorsa ekleyebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki FTP veren bi yere nasıl yapabilirim PHP ile sonrada sitemden foruma 10tl.net domain veririm ?? Kısacası FTP bilgilerini veren com.nu var Fizella İle ( yanlış yazdım biliyorum :P ) yükleyip Forumda Yeni bir forum açıp Konunun içine Yazarım Nasıl yaparım Yardımlarınızı Bekliyor şimdiden Teşekkür Ediyorum ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
GünceLL++
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
PHP kodunu iframe HTML kodu ile ekleyebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2012 Saat: 20:08)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: PHP kodunu iframe HTML kodu ile ekleyebilirsiniz.

Ama Nasıl Lütfen Yardım et Bu konulardan anlamam yardımcı olurmusun Olursan sana +5 Rep Hattaa yok +10 rep :D Yardım lütfenn ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardım Yokmu Ya araştırdım bulamadım Lütfen Yardım edinn [ GünCeLL++ ]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
GünceLL+ Yardım LÜTFEN BU BANA ÇOK LAZIMMMMMMMM
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uygulama linkini verir misiniz ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-08-2012 Saat: 19:29)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Uygulama linkini verir misiniz ?

Konuda Uygulama Linki Yazıyor Fakat Sen Kod Olarak vs. Sorarsan O yok işte bulamadım :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
++GünCeL .!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kodu bilmeden ekleyemezsiniz ancak o siteyi kendi sitenize taşıyabilirsiniz.Yani iframe kodunu kullanabilirsiniz.Buyrun kodu ;

PHP Kod:
<iframe src="http://internetlekazan.jp22.net/seniseviyorum/" width="genislik" height="yukseklik"

Yükseklik ve genişlik değerlerini değiştirmeyi unutmayın.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping