Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nerdeyse 2 aydır bir sorunum var
Site URL:uzmanlnet.10tl.net
Yaşadığınız sorun:evet arkadaşlar sitemde bir sorun var yani tam sorunda değil başka sitelere bakıyorum onlar galatasaraylı aktif üye moderatör vesayre gibi şeyler koyabiliyoru bu konuyu baya araştırdım vede bir çözüm bulamadam şöyle yapıyorum ek grub resim pluginini aktifleştiriyorum 2 seçeneğede evet tikini koyuyorum sonra admin kpden bir kullanıcı düzenle diyorum orada çıkıyor işte ctrl ile seçiyorum sonra kaydet diyorum kaydoluyor ama bi bakıyorum hala aynı ranklar ben 2 tane değilde 4 5 tane eklemek istiyorum bi foruma baktım var cevabı sorunca nedense konuıyu silmiş arkadaşın birisi foorumu bayara araştır bunun hakkında çokk konu var biliyorum o konuların hepsinide denedim tabi 5 6 tane konu denedim arada kaçanlar varsa bielemem
Sorundan önce yaptığınız ayarlamalar/değişiklikler:hiç bir değişiklik yapmamıştım
Ek olarak eklemek istedikleriniz:2 tane koyabilmemin nedenide ek grub resim pulugini sayesinde değildir ben yıldızlar yerine ordaki yıldız sayısını1 yapıp rank resmini koydum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı başlıklarından iki rank ekleyebilirsiniz.Yeni başlık ekle deyin.Mesaj sayısı yazın o mesaj sayısını geçen her kişi grup resmindeki rankı alır.Kullanıcı başlıklarını incelerseniz anlarsınız.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En fazla 3 yapabilirsiniz o da ıldız resmini rank resmine çevirerek bunu için plugin vardır başka belkide
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-08-2012 Saat: 22:38)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanıcı başlıklarından iki rank ekleyebilirsiniz.Yeni başlık ekle deyin.Mesaj sayısı yazın o mesaj sayısını geçen her kişi grup resmindeki rankı alır.Kullanıcı başlıklarını incelerseniz anlarsınız.
fakat benim gördüğüm bi forumda adam 5 tane birden koymuş gözlerime inanamadım vede ben böyle yaparsam bu özelliği sadece 1 üyeye yapmak istiyorum o oözelliği yaparsam bütün üyeler o mesaja gelince o rankı alır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuanda dediğiniz şey 10tl.net'te yok eklenti saanırım o.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Bahsettiğiniz Sitenin inkini Özelden Atarmısınız Bir Bkayım Belki Yardımcı Olabilirim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O Site MyBB Dimi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet mybb eminim çünki burda paylaşıldı burdakilere soruldu sonra bi baktım adamın konularına ama adam konuyu silmiş galibay bilmiyorum adamın sitesini bulabilirsem yollarım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Msn Adresimi Eklermisin Sanırım Yapabilirim.

sweet_b0ys_34@hotmail.com
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
siz burdan öm yoluylada anlatabilirsiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya bende sitede hic birsey yapamıyorm site actım ama
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: