Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Vendetta
29 Aralık 1999 Tarihinde Osmaniye'de Doğdum Bir Çok Şehir'i Dolaştım.
Bilgisayar'a Merakım 6 Yaşında Başladı.MyBB İle 3 Sene Önce Tanıştım.
10 Yaşında Free Siteler & Forumlar Aramaya Başladım.Yetkin Forum Ve Bedava Sitemle Başladım.3 Gün Önce 10tl.net Ailesini Buldum.Allah'ın Verdiği Ömürüm Boyunca Bu Ailede Kalmayı Düşünüyorum.Anlatacaklarım Bu Kadar.Birde Fanatik Bir Galatasaray'lıyım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitemize Hoşgeldiniz Kalıcı Olmanız Dileğiyle.

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

----------------------------------------------
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş geldin uA :) Ben Mete. Babam Osmaniye/Bahçe doğumlu ve ara sıra oralara gidip geliyorum. Ama ben Adana doğumluyum ve Adana'da yaşıyorum. Herkes Adanalıların şivesini çok kaba sanıyor ama hiç bir şey televizyonda görüldüğü gibi değil. Oktay Kaynarca'nın oynadığı Adanalı dizisinde ki şivesi Adana değil Urfa şivesidir. Memnun oldum, bende Galatasaraylıyım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2012 Saat: 13:31)ComanderS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize Hoşgeldiniz Kalıcı Olmanız Dileğiyle.

HoşBulduk İnşallah

(11-07-2012 Saat: 13:34)Youngix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldin uA :) Ben Mete. Babam Osmaniye/Bahçe doğumlu ve ara sıra oralara gidip geliyorum. Ama ben Adana doğumluyum ve Adana'da yaşıyorum. Herkes Adanalıların şivesini çok kaba sanıyor ama hiç bir şey televizyonda görüldüğü gibi değil. Oktay Kaynarca'nın oynadığı Adanalı dizisinde ki şivesi Adana değil Urfa şivesidir. Memnun oldum, bende Galatasaraylıyım.
Evet Adana Şifesi Öyle Değil Oktay Kaynarca Daha Çok Urfa Antep.
Bu Arada Cimbomlu Olmana Sevindim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping