28-06-2012 Saat: 16:55
Başka forumlarda gördüm. Bunu kulanıyorlar chat için. Bu sohbet 10tl.net forumlarında da kullanılabilir mi? Ya da kurulursa foruma herhangi bir şekilde zarar verir mi ?
Chatango Sohbet
|
28-06-2012 Saat: 16:55
Başka forumlarda gördüm. Bunu kulanıyorlar chat için. Bu sohbet 10tl.net forumlarında da kullanılabilir mi? Ya da kurulursa foruma herhangi bir şekilde zarar verir mi ?
28-06-2012 Saat: 17:01
Plugin istek bölümüne istek yapın.Yöneticilerimiz uygun görürse yüklerler.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt (28-06-2012 Saat: 16:55)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başka forumlarda gördüm. Bunu kulanıyorlar chat için. Bu sohbet 10tl.net forumlarında da kullanılabilir mi? Ya da kurulursa foruma herhangi bir şekilde zarar verir mi ? Sanırım Biraz araştırıp buldum... :) www.chatango.com dan halledebilirsiniz istediğiniz chat kodunu.
28-06-2012 Saat: 17:09
28-06-2012 Saat: 17:17
(28-06-2012 Saat: 17:09)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(28-06-2012 Saat: 17:01)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Plugin istek bölümüne istek yapın.Yöneticilerimiz uygun görürse yüklerler.Yapayım ama istek formunda plugin 'in mybb ye uygun olması gerekiyor diyor. Ben uygun olup olmadığını bilmiyorum :( Ben bunu plugin zannediyordum.Ama plugin değilmiş. Rockcu222 nin verdiği siteden kod alıp sitenize ekliyorsunuz sanırım. GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt (28-06-2012 Saat: 17:17)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(28-06-2012 Saat: 17:09)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(28-06-2012 Saat: 17:01)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Plugin istek bölümüne istek yapın.Yöneticilerimiz uygun görürse yüklerler.Yapayım ama istek formunda plugin 'in mybb ye uygun olması gerekiyor diyor. Ben uygun olup olmadığını bilmiyorum :( Uygun merak etme calışıyor :) denedim.. fakat sağ ortaya koyamassın ben pratik düşünüp biraz büyütüp ortaya koyucağım =) sağ orta dediğim (forumunun hoşgeldiniz konularının sağına mesela.. örn gibi.) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|