"Boş konuşmalar" nedeniyle silinmiştir.
Loprox Tema Çizim Çalışması - MyBB Theme
|
04-02-2019 Saat: 03:01
Ben renkleri çok beğendim. Bilsoft kalitesinde bir tema olmuş. Ahmet'inde kodlamada çok iyi iş çıkartacağına eminim. İyi satacağından da eminim. Kolay gelsin ikinize de.
04-02-2019 Saat: 14:43
Kolay kolay tasarım beğenen biri değilim açıkça söylüyorum bu tasarım bir harika !
-ARCH
Lütfen "Rep Ver" butonuna tıklayarak bizi değerlendirin. ✅Forum Organizatörü
04-02-2019 Saat: 23:04
postbiti güzel olursa anime forum siteme satın alacağım kodlaması dahil
05-02-2019 Saat: 15:47
Güzel bir tasarım olmuş hocam tebrik ederim yeni temam için yapacaklarım arasında gördüğüm sizin de çizdiğiniz bir kaç yer var :) (Önceden notlarım arasına yazdığım şimdi ise sizin çizmiş olduğunuz tasarımda gördüm, daha sonra görüp de yaptı demeyin :) )
(05-02-2019 Saat: 15:47)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir tasarım olmuş hocam tebrik ederim yeni temam için yapacaklarım arasında gördüğüm sizin de çizdiğiniz bir kaç yer var :) (Önceden notlarım arasına yazdığım şimdi ise sizin çizmiş olduğunuz tasarımda gördüm, daha sonra görüp de yaptı demeyin :) ) Teşekkürler, öyle olsa da olmasa da ben sorun etmiyorum. Sonuçta hepimiz MyBB'e bir şeyler katıyoruz, bu bizlerin bir şeyler katma şekline göre değişiyor gerçi. Yapacaklarım arasında gördüğüm dediğin yerler neresi, belirtebilir misin?@EmreKRMN Yorumlar için teşekkür ediyorum, temanın kendine özel login ve profil'i de olacak. Kodlama aşaması şuan çok keyifli gidiyor, birazda merak olsun diyip resim eklemiyorum. iyi forumlar. :)
1
06-02-2019 Saat: 15:07
(05-02-2019 Saat: 19:31)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(05-02-2019 Saat: 15:47)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir tasarım olmuş hocam tebrik ederim yeni temam için yapacaklarım arasında gördüğüm sizin de çizdiğiniz bir kaç yer var :) (Önceden notlarım arasına yazdığım şimdi ise sizin çizmiş olduğunuz tasarımda gördüm, daha sonra görüp de yaptı demeyin :) ) Söylediklerine harfiyen katılıyorum :) Teşekkür verenler: bilsoft
Eline sağlık bilal abi :)
Teşekkür verenler: bilsoft
Herşeyi ile tema bitti, çok az sonra demosu ile birlikte konusunu açacağım. iyi forumlar.
07-02-2019 Saat: 23:56
Footer ve postbit benim gözüme ayrı bir hoş geldi Abi, eline koluna sağlık; sağlam çizim olmuş.
https://instagram.com/alphazzers
01-03-2019 Saat: 16:18
Temaya bayıldım eğer ücretsiz olarak yayınlamayı düşünürseniz pm olarak gönderirseniz çok sevinirim blogforum sayfamda kullanmak istiyorum.
11-03-2019 Saat: 23:55
Eline sağlık ;)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi