Yorum Sayısı: 10,044
Konu Sayısı: 1,272
Rep Puanı:
399
Teşekkürler: 477
524 mesaj içinde 1926 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Wenchernz
SanalPara (SP): 195 SP
Tema ne zamana kadar biter? Hemen değiş işlemlerini yapalım şuan tema konusunda kaos bir ortamdayız :). Birde seo ile ilgili bir şey paylaşmıştın benimle ama bulamadım bir türlü. Onuda yollarsan tekrar.
Yorum Sayısı: 2,734
Konu Sayısı: 342
Rep Puanı:
197
Teşekkürler: 5
12 mesaj içinde 85 teşekkür verildi.
Grafikeriniz
SanalPara (SP): 179 SP
Lütfen mavi olmasın hastane gibi :)
Yorum Sayısı: 3,698
Konu Sayısı: 467
Rep Puanı:
317
Teşekkürler: 46
75 mesaj içinde 128 teşekkür verildi.
LastWorld
SanalPara (SP): 5,587 SP
Çizime başlandıysa görüntü alabilir miyiz?
Yorum Sayısı: 2,791
Konu Sayısı: 220
Rep Puanı:
267
Teşekkürler: 57
23 mesaj içinde 842 teşekkür verildi.
Dream41
SanalPara (SP): 147 SP
Çizime başladım header bitmek üzere bitince görüntü atılacak.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
Yorum Sayısı: 464
Konu Sayısı: 66
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 87 teşekkür verildi.
Enes Bayraktar
SanalPara (SP): 33 SP
Neden gösteriş yapmaya uğraşıyorsunuz? tema yapılıcağını haber etmeden direkt yapıp koysanız ve sonradan "Yeni Tema Yayında" isminde bir konu ardından temanın özelliklerini içeren bir konu açsanız bu yaptığınız açıkcası saçmalıktan başka birşey değil, biz üyeleriz bize ne yapılan temanın headerindan, footerından? şuan onumu görüyoruz hayır tabiiki dediğim gibi gösteriş yerine daha fazla çalışsanız iyi olabilir burası sadece bir destek sitesi önemli olan tasarımsa işlevsel olmalı şatafatlı birşeye gerek yok.
Yorum Sayısı: 314
Konu Sayısı: 72
Rep Puanı:
8
Teşekkürler: 12
10 mesaj içinde 50 teşekkür verildi.
Piseac
SanalPara (SP): 12 SP
tartışmak yerine bana yardımcı olsanız daha yararlı bir konu olabilir :) : http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98066&pid=648713
Yorum Sayısı: 3,698
Konu Sayısı: 467
Rep Puanı:
317
Teşekkürler: 46
75 mesaj içinde 128 teşekkür verildi.
LastWorld
SanalPara (SP): 5,587 SP
03-08-2018 Saat: 03:01
(Son Düzenleme: 03-08-2018 Saat: 03:02, Düzenleyen: LastWorld.)
Arkadaşlar, bir üyemiz yorumunu belirtmiş ama haklı ama haksız. Eleştiri yapıyor. Eleştirisinde biraz aşırıya da kaçmış olabilir. Temayı çizen belli, kodlayan belli, üyemizin eleştirdiği kişiler belli. Ama nedense siz üzerinize alınıp tartışma çıkarmaya çalışmışsınız. Herkes yapılanı beğenecek değil ne de olsa. Burada kişinin istediği her neyse ona çare aramak yerine kavga yoluna girişiyoruz. Herkes fikrini belirtmekte özgür ne de olsa bırakın yorum yaparlarsa yapsınlar. Sizin de aynı ağzı kullanarak cevap vermeniz ne denli doğru acaba? Yaptığınız yazdığınız kişiye zarar vermez aksine size zarar verir. Bunu kendi tecrübemle burada, bu forumda öğrendim. Yaptığınız veya yapacağınız yanlış sizi etkiler. Hata yapmadan, çözüm yoluna gitmeye çalışalım.
Yorum Sayısı: 464
Konu Sayısı: 66
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 87 teşekkür verildi.
Enes Bayraktar
SanalPara (SP): 33 SP
Öncelikle yaptığım eleştiriyi kötü niyete çekmeye çalışan bazı arkadaşlar olmuş bir açıklık getirelim, burası bir "Destek" platformu normal bir forum değil.
buranın teması değiştirilecekse direkt olarak değiştirilmeli bu tarz gelişme tarzı konu açmaya gerek yok en fazla nirvana olarak duyurulur okadar aşama aşama belirtmeye dahi gerek olmadığını bunun gösterişten ibaret olduğunu belirttim tamamen sakin bir eleştiriydi bu kısmın neyini yanlış anladınız? ve yapılacak temanında şatafatlı olmaması gayet light bir şekilde şuanki tema gibi şatafatlı olmaması gerektiğini savundum
başka kişiler tarafından ahlaksız bir şekilde yanıt almakla kaldım burda bu yoruma cevap vericek kişiler eleştiri yaptığım tema sahibi ve çizen kişilerdir siz neden pardon da kuyruğunuza basılmış gibi (herhangi bir kaba tabir kullanmadan yaptığım eleştiriyi) tartışmaya çeviriyorsunuz?