20-03-2018 Saat: 23:58
Arkadaşlar sanırım sürpriz kaçmaması için göstereceğim son örnek olacak bu. Konuları açma sebebim Default tasarımı kullanıcıların beğeneceği şekilde yapmak. Tıpkı MyBB 2.0 gibi.
Bu tasarımda gördüğünüz materyaller UI yapımcısına ait. Tamamen ücretsiz ve materyalleştirilebilir, lisanslanabilir materyallar. Butonu olsun yazısı olsun. Ayrıca codepen.io'dan bulduğum birkaç materyal bana ilham kaynağı oldu.
- Preloader veya spinner eklenecek.
- Kullanıcı(yazar) hakkında istatistik gösteren bir bölme kodlayacağım. Yazılarının toplam hiti vs.
- My Portfolio kısmı özelleştirilebilir olacak.
- Beta sisteminden çıktıktan sonra takip et butonunun yanında ki simgeleri renklendirip kullanıcı avatarının altına alacağım.
- Fikir ve önerileriniz olursa konuda belirtmeniz yeterli.
- Tasarımları görmeniz için paylaşıyorum fakat umarım çalınmaz.
-Butonlara materyal css tarzı ripple efekti vermek istiyorum. Nasıl yapacağımı anlatabilecek varsa özelden görüşelim.
Bu tasarımda gördüğünüz materyaller UI yapımcısına ait. Tamamen ücretsiz ve materyalleştirilebilir, lisanslanabilir materyallar. Butonu olsun yazısı olsun. Ayrıca codepen.io'dan bulduğum birkaç materyal bana ilham kaynağı oldu.
- Preloader veya spinner eklenecek.
- Kullanıcı(yazar) hakkında istatistik gösteren bir bölme kodlayacağım. Yazılarının toplam hiti vs.
- My Portfolio kısmı özelleştirilebilir olacak.
- Beta sisteminden çıktıktan sonra takip et butonunun yanında ki simgeleri renklendirip kullanıcı avatarının altına alacağım.
- Fikir ve önerileriniz olursa konuda belirtmeniz yeterli.
- Tasarımları görmeniz için paylaşıyorum fakat umarım çalınmaz.
Kod:
http://leojely.design/ui/tasarim/profilbeta.html