https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun zaman sonra wallpaper çalışması ^^
Uzun zamandır wallpaper yapmıyordum sıkıldım ve yapayım dedim.
Before :
9mYWRN.jpg
After: vjaAmz.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık güzel olmuş!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorum almak istediğim Kişiler @beratdemir @Falcon @Dream41 @ismaililhan @Novruz sizlerden yorum bekliyorum hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renk tonları açısından bana orjinal hali daha güzel gözüktü, önerim tasarımda fazla kontrastlı renklere üstünlük vermemeye çalış. Eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncekilerine göre gelişme var. Gelişiyorsun. Eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
anladığım kadarıyla parlak renklerde çalışmayı seviyorsun ama gece olan fotoğrafı aydınlatırsan ortaya nadiren güzel sonuç çıkar sarı tonlarında fotoları tercih ederim eğer aydınlatacaksan
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kontrastlı bir çalışma olmuş fakat Oğuz'un dediği gibi geceleri aydınlatma işi biraz zordur. Tavsiyem kendine tarz belirlemek olacaktır. Örneğin negatif renkleri kullanmayı seviyorsan bu işin inceliklerini kavra, benim gibi dumanlı sade gösterişli şeyleri seviyorsan bu işin inceliklerini kavra. Çizim yapmak istiyorsan bu işe yönel (karakalem vs. kötüyse hiç bulaşma, sıfırdan başlamak zor olur.) Aslında bu çalışmaları yorumlamaktansa gelecekteki yaptığın eserleri yorumlamak isterim. Kesinlikle vazgeçme ve daha çok şey denemelisin.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping