Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özel Yeni Yıl Tema Çizim Çalışması v2 - %30
"Boş konuşmalar" nedeniyle silinmiştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerine sağlık hocam, çok beğendim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim içinde inişli çıkışlı bir yıl oldu. Üniversite sınavı çeşitli hayat zorlukları gibi bu zorlukların içinden şuan çıktığımı görmekde ayrı güzel bir durum.

Tema şahane olmuş bitmiş versiyonunu da bekliyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema efsane. Eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel ilerliyorsunuz, bitmiş halini görmek isterim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resmin yüklenmesini bekledim meğersem resmin devamı yokmuş.

Elinize sağlık
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık hocam da hep aynı tarz şöyle yani hafif bir gradyan yumuşaklık felan... Diğer temalarınza bakarsanız onda da görürsünüz anlarsınız ne demek istediğimi. Bayağı güzel olmuş. Biraz farklı bir şeyler yapın bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2017 Saat: 17:12)Focus4 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık hocam da hep aynı tarz şöyle yani hafif bir gradyan yumuşaklık felan... Diğer temalarınza bakarsanız onda da görürsünüz anlarsınız ne demek istediğimi. Bayağı güzel olmuş. Biraz farklı bir şeyler yapın bence.

Anladım ben demek istediğini ama işte tarz .d bu önceden çizmiş olduğum temanın v2'si, yani bi önceki çizimden farklı nasıl birşey yapmalıydım bilmiyorum, aydınlat .d yorumlar içinde teşekkür ederim, zaten kafadan koca 1 ayımız var. Yıl bitmeden çizimde biter ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle canlı (cam efektli vs...) bir şeyler yapın azda mesela.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema çok hoş, ahıllı-şahıllı olmuş headerde uğraşılmış. Dediğin gibi tarzın belli olduktan sonra değiştirmek isteyen olsa bile kendin değiştiremiyorsun (belkide bazı insanların en kötü huyu budur.) Çizim için uğraştığın için ben kendi adıma sana teşekkür edip, ellerine emeklerine sağlık diyorum. Eğer ki; destekte kullanılmasını istiyorsan da arkaplanı siyah olan bir tema kullanılmaz gibi umuyorum. Belkide kullanılabilir ne bilelim Tarz değiştirirler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık Bilal abi çok güzel çizim olmuş.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam artık daha yenilikçi çizimler yapmanızı öneririm. Hepsi birbirine tarz olarak benzemekte yani sorsalar şunu kim çizmiş diye direk bilsoft denir yani. Artık farklı bir tarz denemenizi öneririm. Veyahut tamamen yeni bir script konsepti..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Değişik bir tarz, stiliniz benim hoşuma gidiyor, elinize sağlık :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2017 Saat: 20:24)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam artık daha yenilikçi çizimler yapmanızı öneririm. Hepsi birbirine tarz olarak benzemekte yani sorsalar şunu kim çizmiş diye direk bilsoft denir yani. Artık farklı bir tarz denemenizi öneririm. Veyahut tamamen yeni bir script konsepti..

Beyler herkesin bir tarzı vardır ve benim tarzımda bu, değişik çalışmalar bekliyorsanız ortaya döker örnek gösterirsiniz. Çünkü ben her zaman derim, feyz alacak bir şeyler olmalı. Kafası "ben düşündüysem doğrudur, ya ne olacağıdı" mantığıyla çalışan insanlardan olmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize Sağlık Paylaşırsanız Cok Mutlu Olurum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerine sağlık hocam, hayran kaldım zaten temalarınıza hayranım ve idol birisiniz.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping