Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lost Manipulation Work
Küçük bir çalışma yapmak istedim.
İlk Hali: https://cdn.pixabay.com/photo/2016/03/21/10/44/desert-1270345_960_720.jpg
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık, ilk halini göremedim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Manipülasyon çalışmalarında gerçekçilik ön plandadır. Fakat çalışmanızda gerçekçilik göremedim. Örneğin uçağın olduğu yerler hafif gri toz bulutu yanlara sıçramış parçalar gölgeler. Bunlar çoğaltılabilir tabii ki. Efektler uygun olmamış gibi duruyor. Küçük kızın hafif gölgesi vs. eklenmeli. Yani manipülasyon bence "küçük" bir çalışmadan ziyade zaman gerektiren uğraştıran bir çalışmadır. Elinize sağlık.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-08-2017 Saat: 12:44)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Manipülasyon çalışmalarında gerçekçilik ön plandadır. Fakat çalışmanızda gerçekçilik göremedim. Örneğin uçağın olduğu yerler hafif gri toz bulutu yanlara sıçramış parçalar gölgeler. Bunlar çoğaltılabilir tabii ki. Efektler uygun olmamış gibi duruyor. Küçük kızın hafif gölgesi vs. eklenmeli. Yani manipülasyon bence "küçük" bir çalışmadan ziyade zaman gerektiren uğraştıran bir çalışmadır. Elinize sağlık.

Haklısınız. Yorumunuz için teşekkür ederim. Diğer çalışmalarıma daha çok özeneceğim.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping