Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Script Çizimi
Ufaktan bir deneme çizimi yapmaya başladım. Nasıl gidiyor sizce? Neler yapılabilir.

N1RPgL.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne scripti olacak bu Kaan hocam?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2017 Saat: 17:49)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne scripti olacak bu Kaan hocam?

Sosyal medya
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi gidiyor hocaM.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İkonlar ve yazı tipi eskimsi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2017 Saat: 18:06)Radison Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İkonlar ve yazı tipi eskimsi.

İcon setim olmadığı için bu kadar oluyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin adın Kaan değil mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2017 Saat: 18:10)SnowyNight Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin adın Kaan değil mi?

Evet?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Babam sürekli sosyal medya scriptleriyle uğraştığı için söyleyebileceğim bazı şeyler var. Öncelikle mobil scripti gibi duruyor. Renk seçimi bir sosyal medya platformu için yanlış. İkon seçimleri ve boyutları çok yanlış. Tasarım boyutu hoş durmamış. Kaba bir duruşu var ve kaldı ki menü ve footer dışında birşey yok. Bitirip atsaydın. Yusuf bile emin olamamış ne scripti olduğundan, mybb teması bile olabilir.

Not: Gömmüyorum olm eleştiri iyidir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2017 Saat: 18:21)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Babam sürekli sosyal medya scriptleriyle uğraştığı için söyleyebileceğim bazı şeyler var. Öncelikle mobil scripti gibi duruyor. Renk seçimi bir sosyal medya platformu için yanlış. İkon seçimleri ve boyutları çok yanlış. Tasarım boyutu hoş durmamış. Kaba bir duruşu var ve kaldı ki menü ve footer dışında birşey yok. Bitirip atsaydın. Yusuf bile emin olamamış ne scripti olduğundan, mybb teması bile olabilir.

Not: Gömmüyorum olm eleştiri iyidir.

iyi gömmüşün bro :p

- Arkadaşa kat kat katılıyorum. Dediklerini dikkate alırsanız işinize yarar.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daracık olmuş ve boyutu küçük
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2017 Saat: 20:14)LogiTeCh Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daracık olmuş ve boyutu küçük

Eleştirecek şey arayıp çok güzel bulmuşsun tebrik ederim dostum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping