Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siteye Müzik Ekleme
Beyler Siteme Müzik Eklemek İstiyorum Nasıl Olcak Bilgi Verirseniz Sevinirim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 17:43)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beyler Siteme Müzik Eklemek İstiyorum Nasıl Olcak Bilgi Verirseniz Sevinirim. :)
PHP Kod:
<bgsound src="mp3 URLsini yazın"

Kodu

Admin KP ► Şablon & Stil ► Şablonlar (solda) ► Temanızı Seçin ► Ana Sayfa Şablonlar ► index

PHP Kod:
<body

kodundan hemen altına ekleyin.

NOT:URL .mp3 şeklinde bitmelidir.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen Yaparmısın Bana Kardeş ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 17:52)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen Yaparmısın Bana Kardeş ?

Benim de işlerim var.Gayet açık bir şekilde anlattım.

Ayrıca her sayfada çalmasını istiyorsanız.

Admin KP ► Şablon & Stil ► Şablonlar (Solda) ► Header Şablonlar ► header

bölümüne en üste ekleyebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun orada degil işte. biliyorum ama sonu mp3.le biten müzik bulamıyorum. tamam yardım etme.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 20:06)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun orada degil işte. biliyorum ama sonu mp3.le biten müzik bulamıyorum. tamam yardım etme.!

Şu siteler işiize yarayabilir

TIKLAYIN

BUYRUN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA BAKIN

BURAYA DA BAKABİLİRSİNİZ
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepsinin Link Bozuk :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 20:31)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hepsinin Link Bozuk :(

Google amcaya sor ?? :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam . Cok Saol Repini Verdim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica ederim :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping