Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Site Açımı
(04-06-2017 Saat: 15:50)S9zerus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: https://prnt.sc/ffq6mg yandaki tarihlermi bozuk.

neyse hocama bi öneri verip gidcem yorum yapma boşuna öm at :)

Çok fazla forum açıldı farklı içerikli farklı temalı siteler bulmanız daha iyi ola bilir mesela youtube eğitim forumu gibi. yardım destek gibi..

farklı içerikli sitelerde  aça bilirsiniz ama illa herkesin bildiği bişey olmasını istiyorsanız dediğim gibi teknoloji (yukarıda)

Hocam dediğiniz dediğinizi tutmuyor, hangi oyunu oynuyorsunuz falan diye sohbet ediyoruz biz en iyisi wolfteam aç hileyi oyna takla da var dedim. Orada amaç geyik. Peki hile paylaşımı hakkında mı konuşmuşuz. Hile ayrı oyun hakkında konuşmak ayrı ;) Biz sadece oyunun çok hileli olduğunu espri ile anlatmaya çalıştık. Türkçe öğretmeniniz kimdi?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özel mesaj atarak konuşalım demiştim ÖM at.

+ wolfteam hack konunuz yokya , o zmn bannerdakı o tk'lı sitenin wolfteam hileleri paylaşmaması lazım + orda adam kullandığını belli ediyo , nick + konuşma + avatar + yaş belli hile kullancak bir kişi.

öm atarak konuşalım .

iyi günler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2017 Saat: 16:02)S9zerus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özel mesaj atarak konuşalım demiştim ÖM at.

+ wolfteam hack konunuz yokya , o zmn bannerdakı o tk'lı sitenin wolfteam hileleri paylaşmaması lazım + orda adam kullandığını belli ediyo , nick + konuşma + avatar + yaş belli hile kullancak bir kişi.

öm atarak konuşalım .

iyi günler.

Yahu adamın kullanabilecek olmasının forumla ne alakası var. Ben sitemizde wolfteam hack barındırmıyorum bu kadar basit. Kullanabilecek bir kişiyse banane?

Engelliyorsun ve ÖM at diyorsun.. Neyin kafası? :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öm atarken yanlışlıkla engelledim, tekrar at olmadı forumun chatie yaz geliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Korkudan mı banladınız anlayamadım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forum Grand » Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform