Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Site Açımı
Merhaba arkadaşlar,

10tl dışı bir site açmayı düşünüyorum, torrent, genel veya tekneloji alanında olucak ama kararsız kaldım sizce hit getirebilecek katagori hangisi olur?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen torrent'i daha önce denedin diye hatırlıyorum, genel zaten tutmaz bence teknoloji forumu aç.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sadece 10tl'de denedim şuanda açık 50 ye yakın üyesi bulunmakta 1 ayda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teknoloji önerim.

başarılar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tavsiyem oyun üzerine hatta yardımcıda olurum. 10tldeki sitemde 1-2 konu tutturdum sürekli yabancı sitelerden felan sitelerden konu çektim site öyle duruyor ama kayıt devam ediyordu şu aralar durdu 194 üyeye ulaşmış siz düşünün. Eğer oyun tarzı açacaksanız özelden yazarsınız konu bakımından yardımcı olurum sağlam teknoloji siteleri ve genel forumlar var onun için tavsiye etmiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen torrent siteleri her türlü hit alıyor içeriğin birde iyiyse daha da iyi olur bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2017 Saat: 03:10)ismaililhan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen torrent siteleri her türlü hit alıyor içeriğin birde iyiyse daha da iyi olur bence.

tabi yinede siz bilirsiniz işi yapacak sizsiniz ben torrentden çok online oyunlar felan yaptım onun için hani yinede iyi düşünün.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam içerikler özgün olursa torrent forumu her türlü tutar. Oyuna ağırlık verin derim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrent düşündüğünüz kadar tutmuyor. Millet büyük torrent siteleri varken ve onların siteleri rahatça indexlenirken ilgi görmez. Biraz daha detaylı düşünmek lazım. Alışıldığın dışında birşey
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://onlineoyunmekani.10tl.net/forumdisplay.php?fid=39

@ByPiskan

Wolfteam hile paylaşanlara dava açıyor açarsa 10tl.net'in sahibinin başı belaya girer. Örnek olarak bir sürü kişi hapse girdi geçen yıl. Ünlü thefrm un sahipleri bile girdi.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2017 Saat: 03:33)#TheDark Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://onlineoyunmekani.10tl.net/forumdisplay.php?fid=39

@ByPiskan

Wolfteam hile paylaşanlara dava açıyor açarsa 10tl.net'in sahibinin başı belaya girer. Örnek olarak bir sürü kişi hapse girdi geçen yıl. Ünlü thefrm un sahipleri bile girdi.

@#TheDark Onlar kendi hile yapıp sattığı için girmiştir girdiyseki ben var olan birşeyi paylaşıyorum ayrıyeten 10tl.net sahibine birşey olmaz sadece siteyi uyarırlar kaldırılmaz ise paylaşan kişiye en fazla o da dava açarlarki ellerine birşey geçmez. 2. olarak siteyle ilgili herhangi döküman kazanç vs. yok yani bedava siteye ne yaptırımı uygulayabilirler dediğim gibi ama uyarınız dikkate alıcağım zaten o konuların hiçbiri hit çekmiyordur 60 görüntüleme felan varki çoğu bizler tarafından olmuştur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teknoloji siteleri ve hit mi? İnanılmaz derece zor.
hit konusunda torrent ezip geçer.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2017 Saat: 04:13)ByPiskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-06-2017 Saat: 03:33)#TheDark Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://onlineoyunmekani.10tl.net/forumdisplay.php?fid=39

@ByPiskan

@#TheDark Onlar kendi hile yapıp sattığı için girmiştir girdiyseki ben var olan birşeyi paylaşıyorum ayrıyeten 10tl.net sahibine birşey olmaz sadece siteyi uyarırlar kaldırılmaz ise paylaşan kişiye en fazla o da dava açarlarki ellerine birşey geçmez. 2. olarak siteyle ilgili herhangi döküman kazanç vs. yok yani bedava siteye ne yaptırımı uygulayabilirler dediğim gibi ama uyarınız dikkate alıcağım zaten o konuların hiçbiri hit çekmiyordur 60 görüntüleme felan varki çoğu bizler tarafından olmuştur.

Siz öyle sanın ben uyarmış olayım fakat dava açıyor joygame.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki arkadaşlar sizce boşa emek olur mu bir torrent sitesi açmak?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2017 Saat: 15:27)ismaililhan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki arkadaşlar sizce boşa emek olur mu bir torrent sitesi açmak?

hemen birşey bekliyorsanız boşuna açmayın çünkü 1-2 yıl sürebilir sitenin tutması hit çekmesi felan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#TheDark , diyorsun ve Gea'nın chatinde wolf hileleri konuşuluyor + bayağı eski konular yeni yamalarla onlar fixlendi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2017 Saat: 15:42)S9zerus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: #TheDark , diyorsun ve Gea'nın chatinde wolf hileleri konuşuluyor

Gel bak kardeşim var mı öyle bir bölüm? Öğrendikten sonra kaldırdık zaten.

Kod:
http://forumgea.com/forum-wolfteam

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Chatte var dedim ben zaten dostum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2017 Saat: 15:43)S9zerus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Chatte var dedim ben zaten dostum.

En son ne zaman konuşulduğunu gördün? Yalan yanlış konuşma..

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
https://prnt.sc/ffq6mg yandaki tarihlermi bozuk.

neyse hocama bi öneri verip gidcem yorum yapma boşuna öm at :)

Çok fazla forum açıldı farklı içerikli farklı temalı siteler bulmanız daha iyi ola bilir mesela youtube eğitim forumu gibi. yardım destek gibi..

farklı içerikli sitelerde aça bilirsiniz ama illa herkesin bildiği bişey olmasını istiyorsanız dediğim gibi teknoloji (yukarıda)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping