Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yorumluyoruz.
Selamün aleyküm, bugün çalışırken aklıma birşey geldi. Tutacağından eminim, ancak böyle birşey daha önce yapıldımı bilmiyorum.

Aklımda fikir şu; müsait olduğum zamanlarda konu açacağım ve konu başlığında hashtag ile yorumluyoruz yazacak, fikrimi size kısa ve öz şekilde anlatmaya çalışacağım.

Örnek veriyorum youtube'de bir video gördüm. Bu videoyu sizlerinde yorumlamanız için video ismi ve yorumluyoruz hashtag'ı ile paylaşacağım. Umarım katılım olur, maksat forumda zaman geçsin. Görüşler ortaya dökülsün, neyse fazla uzatmayayım. Takipte kalın, bir örnek olarak konu örneği ekliyorum.

Konu Başlığı: Norm Ender - Kaktüs (Yorumluyoruz #1)

Norm Ender'in yeni çıkardığı kaktüs şarkısı sizce nasıl? Bana göre biraz pop yöne kaçmış ama yinede güzel detonesi var. Sizlerin yorumu nedir?
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Belli olmaz belki bu oyun tutar. Oyunu çıkaran olarak adımız falan çıkar ondan sonra ünlü oluruz. :D
Neyse ön sıralardan yerimi alayım. #Rez
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınızı bekliyorum. İnşallah ilk ben akıl etmişimdir, belki bu oyun web aleminde yayılır. Fikirleriniz nelerdir?

@admin, @TaaRRuz, @Edward, @alperenbaltacı, @OnLiNe, @ismaililhan, @L34DRi, @metehandurmus, @Dream41, @beratdemir, @The Legend, @ByPiskan, @kraljmehmet, @Shihouin, @Keisly, @xoxox, @canuzuner, @kaRaNLık-61, @Albırt Enişten, @AloneBoss, @bilsoft, @jungi, @Orion, @Quex Etrielle, @rayray93, @The Host, @Time Traveler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence şarkı, Türkiye'de rap müziğin çok gelişmesi gerektiğini gösteriyor. Zira bu müzik rap değil.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şahsım adına ben bunu müzik bile kabul etmiyorum :) bu yeterli sanırım....
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu müziği dinlediğim de sıkıcı geliyor başka alanlara yönelmem gerektiğini düşünüyorum ki böyle şarkıları sevmiyorum :/

#Rez :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tam olarak müzik diyemeyiz. Nasıl anlatsam bilmiyorum fakat raplerin çoğunluğu güzel olsada bu şarkılar "çerezlik". Gerçek sanat Mozart,Beethoven vs. dir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaya şarkıyı açıp foruma girdim şimdi Allah var :) Hoşuma gitti uzun zaman dinleyince nakarat sarıyor. Yani nakaratı için dinliyorum. #NormLife
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu şarkıya tek söyleyebilceğim söz:berbat..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam işinizi öğretmek gibi anlamayın fakat şarkı türleri kişiden kişiye değişiyor. Mesela siz rap sevmezsiniz ben severim. Zevklerimiz farklı. Bunu herkesin ilgilendiği bir şekilde yapsanız daha kaliteli bir içerik olacak gibi. Örneğin " GTA6 sizce nasıl ?" @#Captain
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Müzik o kadar basit ve sıradan ki, ritim de çok sıradan aynı şekilde. Dinleyesim gelmiyor. Raple alakası yok şarkının.

Benim sevdiğim bu rap-trap tarzından. Türkçede rapin bi havası olayı yok bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rap yada Elektronik ortamda dj yaptıkları müzikler sanat eseri diyemeyiz ama onlarında bir kendini dinlettiren yanları var.Örnek webde eskilerden mode xxl miydi neydi onun kral benim dinlemeyen yoktur yada istanbul da bir disko dj vardı onunda at kendini diskolara şarkısı vardı.Tamam söz olarak çok bişey değillerdi yaptıkları remix kayda değer ve dinlenecek hale kitleye oluşuyordu.Güncel örnek genç çocuk gece gölgenin falan başlıyan müzik olarak bence sıfır söz olarak sosyal olayları anlattığı için kitle bulmuş ve kendi kitlesini oluşturmuştur.galiba müzikte teliften kaldırıldı Youtube den ? diyeceğim şudur herkes az çok müzik yapar ama kitleye hitap etmesi lazım en azından bir kültüre sahip olmalı.öteki türlü silinip giden unutulan şarkılar arasına giriyor.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2017 Saat: 03:06)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rap yada Elektronik ortamda dj yaptıkları müzikler sanat eseri diyemeyiz ama onlarında bir kendini dinlettiren yanları var.Örnek webde eskilerden mode xxl miydi neydi onun kral benim dinlemeyen yoktur yada istanbul da bir disko dj vardı onunda at kendini diskolara şarkısı vardı.Tamam söz olarak çok bişey değillerdi yaptıkları remix kayda değer ve dinlenecek hale kitleye oluşuyordu.Güncel örnek genç çocuk gece gölgenin  falan başlıyan müzik olarak bence sıfır söz olarak sosyal olayları anlattığı için kitle bulmuş ve kendi kitlesini oluşturmuştur.galiba müzikte teliften kaldırıldı Youtube den ?  diyeceğim şudur herkes az çok müzik yapar ama kitleye hitap etmesi lazım en azından bir kültüre sahip olmalı.öteki türlü silinip giden unutulan şarkılar arasına giriyor.

Ben enstrüman dinlemeye alışığım da Türkiye'de dinlediklerimi fazla dinleyen yok herkes bi rape sarmış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping