Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İnstagram Fal Bakanlar Hkk.
Bu İnstagramda son dönemlerde moda olan birşey var,instagramdan fal bakılıyor fotoğrafınız istenip size fal bakıyorlar benim bilgilerime göre bir fotoğraftan,bütün bilgilerine ulaşmak kolay Sizce Bu Ne kadar doğru ?
Ayrıca wp'den yazıyorsunuz buda telefon numaranızı açık hale getirir.
Az çok biliyorum bu işleri ve bir fotoğraftan neler yapılabileceğini de biliyorum sizin fikirleriniz Nedir ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
edit.........
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
milletin umrundamı özeli açığa çıkmış adresi belli olmuş vurdum duymazlık son gaz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-05-2017 Saat: 16:53)ShamaN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: milletin umrundamı özeli açığa çıkmış adresi belli olmuş vurdum duymazlık son gaz

Anlamadım ama katılıyorum :P
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"De ki: 'Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah'tan başka bilen yoktur." (Neml, 27/65)

Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s.a.s.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir.

"Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz." (Müslim, Selâm, 125)

buyurmuştur. Ebû Dâvûd'da geçen bir hadis ise şöyledir:

"Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur." (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904).

Bu konuyu Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş:

“Kâhinler bir şey değildirler.” (Müslim, Selam 123)

Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
edit..........
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-05-2017 Saat: 17:18)Hulevoftion Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Farklı dinlerede inanlar var burda,herkes bu hadislere v.b inanmayabilir..

diğer dinlerin kutsal kitaplarıda Allahı tasdik ediyor çünkü onları gönderende Allahtır, Allahın emirleri sadece kuranda mı vardır diğer kitaplarda haramları helal mi kılıyor sanki, ancak ateistler inanmazlar tüm kitaplara ve yaratıcıya.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
edit......
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kuranı kerim okuyarak veya hadisleri dinleyerek anlayabilirsin kuranda diğer dinlerden ve neler yaptıklarından da bahsediyor her şeyi ap açık şekilde yazıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
edit........
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-05-2017 Saat: 17:32)ShamaN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kuranı kerim okuyarak veya hadisleri dinleyerek anlayabilirsin kuranda diğer dinlerden ve neler yaptıklarından da bahsediyor her şeyi ap açık şekilde yazıyor

islam-kisir-dongusu_1024299.png
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Abi adam dine karıştırdı olayı. Bir fotoğraftan fal bakılabileceğine inananlar sazandır, fal diye bir şey yoktur zaten(yani doğruluğundan bahsettim). Bunun gayet iyi bilmemiz lazım ama ülkemizin geri zekalı insanları inanabiliyor.

Bir fotoğraftan bütün bilgiler bulunmaz. Eğer internete koymamışsa ve bir sürü sosyal medya hesabı yoksa. Ve kendini internette gizlememişse.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping