Yorum Sayısı: 501
Konu Sayısı: 117
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 33 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
HeinKard
SanalPara (SP): 362 SP
Selamun Aleyküm Abilerim. Belki beni hatırlamışsınızdır veya hatırlamamışsınızdır. Ben yine de söyleyeyim. TEOG sınavına gireceğim için forumdan ayrılmıştım. TEOG geldi geçti. Buradayım. 1. ve 2. dönem girdiğim teoglarda toplam yanlışım 13 (birinci 8 yanlis, ikinci 5 yanlis). Puanım ise 477 geliyor ve böylece istediğim liselere girme imkanım oluyor. Tekrar geri döndüm dedim ama gerçekten çok değiştim. Artık buralarda işim olmaz gibime geliyor. Kafam çok karışık. İlk defa hiç tatmadığım bir duyguyu tattım. Belki yardımınız dokunur ben yine de derdimi anlatayım. 3 gün boyunca bilim şenliği vardı bizim burada. Yan standımızda bizim okulun yakınlarında bulunan bir okul vardı. Oradan bir kıza vuruldum. Test çözerken aklımdan hic çıkmıyordu. Aşık oldum. O okuldan tanıdığım birine sordum soruşturdum. İsmini soyismini öğrendim. Adresini de öğrenicem. Amacım sapıklık değil yanlış anlaşılmasın. Ogrenince oralarda takılacağım. Fakat kızın sevgilisi var. Ancak ayrilma asamasindalarmis yani kavgalilarmis. Ama ben takmiyorum. Arkamda dostlarim var sen soyle bulup dalalim diyorlar o yuzden korkmuyorum. Gecelim bunu kisacasi aşığım.
Nerden nereye geldim yinede bana bu konuda yardim ederseniz sevinirim. Hoşgeldim.
Yorum Sayısı: 5,267
Konu Sayısı: 889
Rep Puanı:
115
Teşekkürler: 133
175 mesaj içinde 1270 teşekkür verildi.
Muratbaykam
SanalPara (SP): 5,293 SP
Evlenme teklif et ;P
Hoş geldin zero xdd
Yorum Sayısı: 11,534
Konu Sayısı: 641
Rep Puanı:
522
Teşekkürler: 7
129 mesaj içinde 934 teşekkür verildi.
#Power
SanalPara (SP): 1,301 SP
18-05-2017 Saat: 21:29
(Son Düzenleme: 18-05-2017 Saat: 21:30, Düzenleyen: #Power.)
Niye dalıyonuz lan adama, bu arada bizde de bilim şenliği olmuştu her yerde aynı tarihte mi nerde oturuyosun
Yorum Sayısı: 7,284
Konu Sayısı: 797
Rep Puanı:
257
Teşekkürler: 252
190 mesaj içinde 1984 teşekkür verildi.
hipolito
SanalPara (SP): 2,134 SP
Ben de 481 yaptım :) Hoşgeldin
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Yorum Sayısı: 5,345
Konu Sayısı: 306
Teşekkürler: 38
61 mesaj içinde 1123 teşekkür verildi.
Helper
SanalPara (SP): 1,162 SP
Aşık olma duygusunu bi ben tadamadım. Yakın dostlarımda aşık aşık bi hal oldular keşke bende vurulsam. Eğer ayrılırsa içindeki duyguları bizzat sen söyle başkaları elçiliğini yapmasın buda özgüvenli olduğunu gösterir senin için kıza bir artıdır. Olursa olur olmazsa olmaz. Hayat devam ediyor. Asıl aşklar üniversitede başlıyor. Eş seçimi dönemi :)
Yorum Sayısı: 30
Konu Sayısı: 6
Rep Puanı:
2
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 6 teşekkür verildi.
Batuhan V.
SanalPara (SP): 49 SP
düşüncen saçmalık sen kıza aşıksın diye onun hayatını birden değiştiremezsin... öyle sevgilisine dalma falan hoş şeyler değil... biraz empati yap zaten ne kadar yanlış olduğunu anlarsın.
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
19-05-2017 Saat: 20:04
(Son Düzenleme: 19-05-2017 Saat: 20:05, Düzenleyen: rayray93.)
Çok garip bir şey yazacağım buraya
Okula geç başladığım için TEOG'a ben bu yıl girdim. Gayet ciddiyim. Seneye seçme ve seçilme hakkım var olacak ama ben liseyi henüz okumadım. Hep bana bir eksisi olduğunu düşündüm. 420-430 arası bir puan geldiği için üzüldüm aslında. Kasmamıştım çok çünkü. YGS değil değmez diye.
Bu konuyu görünce aslında aldığımız puanların hiçbir önemi olmadığını anladım. Adam az daha zorlasa Fen lisesine girecek, Arkadaşlarla toplanıp dövelim mi çocuğu diyorlar. Ve bunu diyenler de TEOG'a yaşında-yılında giren kişiler. Buradaki absürtlüğü daha anlatmama gerek var mı?
TEOG'dan 0 çeksem ama şu anki halimden 10 kat üstte bilinçli olsam kesinlikle kabul edebilirdim! Dışarıdan okurum ne olacak ki? 10 yaşımda Aşk meşk ile kafamı saçma sapan bulandırıp şiddet ile çözüme ulaşacağımı düşünmeyeceğim ya, lise puanımın ne olduğunun ne önemi kaldı ki? Ben zaten nirvanaya ulaşmış oluyorum.
İşte bu ailelerin ve toplumun "puanı yüksek olan zekidir" düşüncesi. Zekidir de, kafayı kullanmayı bilmiyor ki
edit: şimdi benim de adresimi bulup döversin falan, yetkililer silsin mesajımı. güvenliğim tehlikede adminler koruyun beni. korkuyorum.
Yorum Sayısı: 5,169
Konu Sayısı: 386
Rep Puanı:
217
Teşekkürler: 370
210 mesaj içinde 1306 teşekkür verildi.
#Raptor
SanalPara (SP): 584 SP
Öyle değil. şurası bana komik geldi sadece:
edit: şimdi benim de adresimi bulup döversin falan, yetkililer silsin mesajımı. güvenliğim tehlikede adminler koruyun beni. korkuyorum.
Yorum Sayısı: 3,621
Konu Sayısı: 431
Rep Puanı:
80
Teşekkürler: 47
84 mesaj içinde 750 teşekkür verildi.
leojely
SanalPara (SP): 147 SP
19-05-2017 Saat: 20:30
(Son Düzenleme: 19-05-2017 Saat: 20:31, Düzenleyen: leojely.)
konuyu bende okuduğumda rayray93 gibi dayağın saçma geldiğini ne çocukca birşey olduğunu söyleyecektim.Dayak iyi birşey değilde hani kardeş erkekliğimi illa göstermek istiyorum diyorsunda kız için kavga edeceksin ve arkadaşlarına güveniyorsun xd hani anana bacına sövsede arkadaşlarını katıp iyi dayak çalsan ama sevdiğin kızın sevgilisini dövme kararı alıyorsun ve arkadaşlarınla :)
"Arkamda dostlarim var sen soyle bulup dalalim diyorlar o yuzden korkmuyorum." ben afk xd xd
Yorum Sayısı: 2,742
Konu Sayısı: 183
Rep Puanı:
199
Teşekkürler: 60
100 mesaj içinde 978 teşekkür verildi.
Ainsworth
SanalPara (SP): 28 SP
Bu konudan anlıyorum ki; forumda medeni olmaya çalışan birtakım çoluk çocuk da dolaşıyormuş.
Ortamın seviyesi umarım yükselir...
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."