Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modemo - Forum Scripti Projesi
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir PHP, HTML, CSS ve SQL dilleri üzerinde çalışıyorum. Kodlama bilgimi son bir kaç günde gerçekten çok geliştirdim. Öyle ki artık bir scripte başlamam gerektiğini bile düşünüyorum. Forum scripti projesi yazıyorum. Başladım diyebilirim. Dosyaları vs... hazırlıyorum. Daha sonrada dosyalara scripti yazmaya başlayacağım.

ŞİMDİ, eğer arkanızdan daha önce çok denendi tutmaz bu proje, başarı elde edemezsin, boşuna uğraşıyorsun, beceremezsin kimi laflarla gelecekseniz baştan uyarımı yapayım üstteki logoya tıklayın ve çıkın. Bu konuda gayet ciddiyim.

İlk olarak 1.0.0 BETA sürümünü yayınlayacağım. Deneme, ön inceleme açısından. Çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak muhtemelen 2018'i bulur. Scripti yazması aylar sürecek. Bu kadar uzun sürmesinin bazı nedenleri var. Örneğin, sosyal hayatımla sanal hayatımı bir tutmaya çalışmam, kodları tek başıma yazmam vs... gibi.

Bir kaç sürümü, kullanıcılar için ücretsiz yayınlayacağım. Baktım tutuyor ve kitle sahibi oluyorum, adımı duyuruyorum, Lisanslama sistemine geçeceğim. Ederine göre makul bir fiyatla satacağım.

Sistem içerisinde bulunacak modüller:
  • Üyelik ve Kaydolma
  • Konu Açma, Yorum Gönderme
  • Özel Mesaj Sistemi
  • Admin Paneli
  • Tema Oluşturabilme, Kullanma, Kaydetme (Belirli sınırlamalarla)
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Konu Görüntüleme
  • Bakım Modu
Şimdiden belirtiyim, bir ekip toplamayı veya ekiple çalışmayı düşünmüyorum arkadaşlar. Çalışma saatlerim belirsiz, tamamen özgür ve bağımsız olarak çalışacağım.

Ancak konu altına önerilerinizi, fikirlerinizi ve eleştirilerinizi (dozunda) yapmanızı bekliyorum.
Şu anda projenin ucundan detay verdim arkadaşlar. Detaya sonra gireceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Örneğin MyBB'ye bakarsak 23 kişilik bir kadro var ve hala hatalar, güvenlik açıkları vs. oluyor. Hedefin belli, bize başarılar dilemek düşer. 
Belirtmek isterim bu iş tek kişiyle seni fazlasıyla zorlar, başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hadi hayırlısı,heveslerin seni zirveye çıkarır merak etme.
Kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birkaç günlük demişsin birkaç günlükle bir şey yapamazsın deneme yanılmayla öğrenilir bu işler zaman alır. Ayrıca forum scripti yapman çok saçma olur forumlar popülerliğini tamamen yitirmiş durumda artık daha yaratıcı bir şeyler düşünebilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok denenmedi,başarı elde etmeyeceğinin garantisi yok verilen emeğe tanıtıma göre değişir.Ama şu var ki ekipsiz gerçekten ama gerçekten bunalıma girersin.Bazen olur bana böyle acaip merak salarım lan ciddiyim bunda iyi birşeyler yapacağım derim. 2 syntax parse yerim yav yemişim scripti piyasada çok zaten derim öyle biter gider.Eğer gerçekten tanınmaya merak salmak felan istiyorsan şimdiden siteni aç.Softcalaous gibi script kaynaklarına beta verisyonunu felan yükle.Yardım gerekirse ederim.Ve PHP değilde laravel felan kullan.PHP ve HTML artık basit kalır.
Eğer ek özellik önerisi istersen bende öneri çok.Bi scriptten para felan bekliyorsan gerçekten farklı birşeyler yapmalısın.Bugünlere gelen scriptlerin hepsi 2001 2000 1998 tarihli.Ve tarihçelerinde 10 kişiyle 5 kişiyle başladıkları gözüküyor.Tek kişi yapman kusura bakma özür dilerim alınmana gerek yok ama dedikleri gibi mallıktan başka birşey olmaz.Yediğin kazığı harcadığın zamanı farkedince sende hak verirsin bana.5 kişilik ekipte bi adam konu loglarını,çekilecek verileri,gereken string döngülerini kodlarken diğeride tasarımı kodlayacak.Bunları değerlendir zamanı boşuna akıtma lütfen
Ekip kuracak olursan gelebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Power Yanlış anladınız bir kaç günde kendimi çok daha fazla geliştirdim yoksa kodlama dilleri bilgim senelerdir var.

@leojely anlıyorum sizi teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar hocam. İnşallah dilediğiniz yere ulaşabilirsiniz.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam öncelikle "LARAVEL" altyapısını kullanarak geliştirirseniz sıfır açık ile beraber devam ettirebilirsiniz onun yanında sadece php ile template engine kullanmadan tema sistemini yapmak zor gibi , login register işlemleri gayet kolay ancak benim size tavsiyem "LARAVEL 5" incelemeniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar portal modülü olabilir veya blog modülü.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-04-2017 Saat: 14:25)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar portal modülü olabilir veya blog modülü.

Forum bu muratcım forum blog ya da herhangi bir şey değil. Mybb de bu gibi isteklerden şikayetçi defalarca kendileri de belirtiyor bu bir forum scripti diye. Yani forumsa o forumdur.

(15-04-2017 Saat: 03:03)Besico Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power Yanlış anladınız bir kaç günde kendimi çok daha fazla geliştirdim yoksa kodlama dilleri bilgim senelerdir var.

@leojely anlıyorum sizi teşekkürler.

Peki başarılar o halde. Ama ekip olmadan sıkıntı çekersin arkadaşların dediği gibi. Ekip de oluşturmak çok zordur ama
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Projenize partner arıyorsanız partner olabiliriz.
- domain ve hosting sağlayabilirim ve uluslararası bir çıkışa sürülebilir bir projeniz var başarılar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vereceğin o emek karşılığında birşey alamazsan çok pişman olucağını söyliyeyim. Adamın biri instagramın temelini atıyor ve güzel bir paraya satıyor. Trend olarak mobile yönelim var ki dahada gidecek bu mobile yönelmeni tavsiye ederim. Hevesin güzel başarılar dilerim logoya tıklıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yola baş koydum diyorsan.Yeni bir akım yaratman lazım.Kullananlar neden senin kodlamanı kullansın ücretli yada ücretsiz ona yönel pazar marketing düşünmek gerek.Akım kastım öyle sana sıfırdan bir şey yapmanı beklenmiyor.
Değişik fikirler üretmek gerek.Örnek Mobil kullanışlılığı artırma gibi.Ama yerinde olsaydım kalıplara sığma forum diye standart yapıda kalmaya çalışma gerekirse yukarıda blog olabilme özelliği olabilir ama vbullettin bunu yapmıştı sanırım.Gerekirse başka script türlerinden işine yaracak özellikleri alabilir kendine göre yorumlayabilirsin.
Zor iş şimdiden kolay gelsin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping